neděle 31. května 2009

Riaditeľova kačička

(Komentář přináší Lucy Koralka)
Asi každý na hrade vie, že pán riaditeľ má múdru a všemohúcu kačičku. Boli o nej popísané rôzne báje, historky a každý na hrade si o nej šepká. Počet súťaží, kde bolo treba kačičku nakresliť alebo o nej napísať báseň, bolo mnoho. Nejako som si zvykla na to, že kačička je súčasťou hog - jej neoddeliteľnou súčasťou, myslím, že na hrade ani nie je študent, ktorí by o nej nevedel. Ale tu sa už treba zamyslieť. Toľko oslavovaná každým poznaná kačička a ja som ju ešte nikdy nevidela na vlastné oči! Celé štyri roky, čo študujem na hrade, som na vlastné oči neuvidela ani kúštiček z riaditeľovej kačičky. Kde sa kačička nachádza? Celé dni je zatvorená len v riaditeľovej kúpeľni? A ako vlastne vyzerá? Videla som veľa obrázkov žltej kačičky, ale naozaj tak vyzerá? A existuje vôbec?
Milí čitatelia, ak ste riaditeľovu kačičku videli na vlastné oči a dokonca ste sa s ňou pozhovárali, pošlite nám svoj zážitok a obrázok kačičky, ako vyzerá - na mail Trimela.
My čo sme ju dosiaľ nevideli, môžeme len špekulovať o jej výzore. Môže byť zelená, oranžová, ružová s bielymi bodkami. Dokonca môže byť dúhová, čierna alebo vyzerať ako čert či anjel. Podôb kačičky môže byť veľa a nám ostáva len dúfať, že sa nájde niekto, kto nám prezradí, kde sa kačička nachádza, čo robí a ako vyzerá a snáď jedného dňa kačičku stretneme vo VS.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Teda... já musím říct, že pan ředitel má svou kachničku nakreslenou na trenýrkách :) Neptejte se mě, jak to vím .. Ale vím to a viděla jsem ji ! A je taky žlutá :))

Al.

Bailla řekl(a)...

Já to taky vím, bylo to v hadím králi...

Anonymní řekl(a)...

Fakt ? Tak to jsem zase po zadu .. Já to vím odjinud :D

Al.

Lucy řekl(a)...

tsss to čo píšu iný redaktori nemusí byt pravda :D Kde su dôkazy? Majú fotky tých gatí, kde by mala byt kačička? :] či len tiež su to len famy :]

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že jsem ji jednou viděla na P-conu, ale mohla to být i úplně jiná kachnička. Navíc, pokud je kachnička všemocná, tak umí i měnit podoby, takže může vypadat tak i onak... kdo ví jaká je její opravdová podstata :D
Vendy

Anonymní řekl(a)...

Lucy, tak já ti ji vyfotím... :D +červená se+

Al.