čtvrtek 7. května 2009

Christinina módní poradna č. 1

V této nové rubrice vám Christina von Luna poradí, jak být IN. Co se k čemu hodí, a co už méně... Podíváme se na několik módních kreací...
Bailla Peerlesová:

Hned na začátku mě zaujal neobyčejný účes, který jakoby ladí s její barvou očí -první plus. Bailla vsadila na kombinaci černá - bílá a vkusně ji doplnila žlutými doplňky a černými návleky - druhé plus. Klobouk „Hvězdné chvíle“ chválím (sama jsem na něj měla zálusk) - třetí plus. Mínus: Holínky, bijí mi do očí, zvolila bych méně výraznější boty.
SKÓRE: 3+/1-


Lucy Koralka:U Lucy jsem si již dávno všimla jejího originálního stylu. Tentokrát se oblékla do našich kolejních barev, žluté a černé (jako správná prefektka :-)) - první plus. Gotik boty jsou skvělým doplňkem kolejného looku -další plus. Egyptská maska, velké plus sama o sobě. Tady žádné mínus nebude, Lucy umí skvěle ladit, a když má plnou peněženku, dokáže se na oblečení doslova vyřádit :-).

SKÓRE: 3+/0-

a já (Christina):Když jsem poprvé viděla „Koženou sukýnku“ a „Hnědé kalhoty,“ dlouho jsem si lámala hlavu, jaké tričko k nim dát. Mnoho lidí jsem viděla běhat po hradě s ne zrovna ladícím trikem, tak jsem se rozhodla pořádně prozkoumat obchod madam Malkinové. A povedlo se… vidíte sami ;).
Dokonce jsem tam našla spousty nových kusů oblečení, takže jsem se je snažila mixovat. Dneska uvidíte tričko „Nádherná nespoutanost“ doplněné „Dámskými černými legínami“ v první variantě a v druhé je navíc „Šála s růžičkami.“ Posuďte, který je lepší (mně osobně se více líbí druhá varianta).

13 komentářů:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Bailliny gumáky jsou ale krásně žluté:) Ono je to problém, žluté boty kromě gumáků prakticky žádné nejsou, a když chce člověk kolejní barvu...černá je sice taky kolejní barva, ale není to tak výrazné.
Jinak šála s růžičkama - ta Ti Chris vážně sluší:)

Letitia řekl(a)...

Ad Bailla - mne sa tie čižmy (holinky) náhodou páčia. Sú takým vyrušujúcim ozvláštňujúcim a ano, dominantným prvkom. A hlavne - sú tak ŽLTÉ! ;-)

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

No právě, to je to, co říkám. Nejžlutější. Já je mám taky:) A navíc, nejsme přeci nějací mudlové, abychom se museli řídit nějakými jejich konvencemi. Kouzelnická móda musí být přece JINÁ:)

Christina von Luna řekl(a)...

Rušivým prvkem už jsou vlasy :). Vím, gumáky jsou opravdu krásně žluté, ale mně se tam prostě nelíbí :D

Medvídek řekl(a)...

Ještě bych navrhoval jako doplněk menší hlavu.

Bailla řekl(a)...

No, ono ty gumáky plní svůj učel xD... Ony měly být kyčovité... A vlasy mi nepřijdou výrazné, ale asi se nachám přebarvit na růžovo, to pak rušící bude a všichni budeme spokojeni ;)

+ignoruje "Méďu", měla by k tomu komentář, ale raději nic+

Christina von Luna řekl(a)...

Méďo, a u tebe bych zase já navrhla větčí mozek, jenže v tvém případě by to stejně nepomohlo.

Bailla řekl(a)...

Chris! Tohle přesně jsem myslela!

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Kdopak je to Méďa? Jsem nějak neinformovaná:D

Christina von Luna řekl(a)...

Bailo, :) skvělé
Sophi, nějaký neinteligentní anonym :D

Bailla řekl(a)...

Respektive Anonym strašpytel, který navrhuje menší hlavy a přitom by se mu hodil nějaký navržený větší mozek xD... +trošku se zlobí že ji Chris čte myšlenky, ale když si uvědomí, že to dělá taky, zlobu zažene xD+

Clea řekl(a)...

Není to tričko "nádherná nesputanost" náhodou "nádherná nezávislost?":D
+Nikdy by nechtěla být in+

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Clea: ah, ano, je to "nezávislost", budu to muset příslušné redaktorce Christině strhnout z platu:D