neděle 31. května 2009

Magíci sú tu!

Aktuálně z hradu Lucy Koralka

Dneska na hrade nastal doslova chaos. Každý sa zaujímal o to, kam zmizla statistika a čo bude na jej mieste. Pán riaditeľ študentov upokojil a oznámil im, že statistika sa premiestnila do statusu a prázdne miesto po statistike sa čoskoro zaplní. Každý v tej chvíli vo VS začal byť netrpezlivý. Študenti medzi sebou sa začali dohadovať o tom, čo tam nové môže byť. Cez rôzne teórie súvisiace s famfrpálom až po absurdné veci :]
Záhada nenechala na seba dlho čakať a už pred obedom študenti mali možnosť zistiť čo nového pribudlo. Claire Magic – žltá prefektka zjedla vo VS fazuľku a zrazu z ničoho nič - Magíci! Milé osadenstvo hradu Magíci sú tu! Každý utekal do svojej kolónky- Magíci a zisťoval ako ich môže získať, celkový počet bodov, ktoré môžete za nich získať, je 950.
V tej chvíli každí človiečik vo VS začal jesť bertíkové fazuľky , riešiť kvízy, meniť účesy, kupovať klietky pre sovy, kupovať sovy :] zoznam je dlhý, čo môžete spraviť, abyste získali Magíka.

Oresta Vianueva snědla Bertíkovy fazolky tisíckrát jinak
Oresta Vianueva získala magíka s názvem "To je dobrota!"
Ginevra de Naga získala magíka s názvem "Sluší ti to"
Ginevra de Naga navštívila kadeřnictví na Příčné ulici a změnila svou image.
John Werewolf získal magíka s názvem "Vzbuzuj respekt"
John Werewolf získal magíka s názvem "Co můžeš udělat dnes"
John Werewolf se dopuje energetizujícím dryákem.

Jeden obzvlášť nepríjemný Magik - Uaaaaa sa dá získať, ak vám niekto pošle Huláka. VS sa stala miestom plného hluku. Jeden hulák cez druhý sa prekrikovali a študenti si len zakrývali svoje uši. Tí, čo si chceli zachovať aspoň zvyšky sluchu ušli z VS von, to predýchať.

Viacerí študenti spozorneli pri kolónke Godrikovo údolie. Žeby to znamenalo, že čoskoro sa funkčne otvorí?

Jedna vec je istá, Magíci doniesli zo sebou na hrad život. VS konečne ožila, študenti začali usilovne pracovať aby získali čo najviac Magíkov. Subojový klub bol zrazu plný študentov, herňa u Čmouda sa tiež zapojila, Ďáblova jáma zažíva doslova nápor študentov, silácky ring sa tiež dostal do kurzu a nesmiem zabudnúť ani na obľúbené čaroku :]

„Magíci, vítajte medzi nami“! :]

Žádné komentáře: