středa 5. října 2011

MÓDNÍ IKONA 2011

Opět a s radostí vás tu všechny vítám ! Ano, opět jsem to já, Dairine von Cartage.
Dnes tu ale nejsem proto, abych vám s módou radila, ale abych po VÁS chtěla rady, nápady a super modely! Jsem tu, abych vám vysvětlila, co je to
"MÓDNÍ IKONA 2011".
 

Jak jste jistě každý poznal, bude to souviset s módou. Jedná se o zbrusu novou soutěž, kde budeme hledat módní talenty, znalce a stylera roku! Každé kole dostanete (samozřejmě nepříliš těžký) úkol týkající se módy. Ať už to bude vytvoření co nejlepšího outfitu, esej na téma "Co je teď v módě in" nebo navržení nějakého pěkného modelu. 


Pokud si myslíte, že už jste v kouzelnické módě zběhlí, že umíte kombinovat barvy a že víte, co se hodí a co ne, jste tady na pravém místě! Nebo snad máte spolužáka, který tomu skvěle rozumí, ale je příliš skromný? Neváhejte a přihlašte ho! 


Je to snadné, prostě mi napište sovu o tom, že máte zájem :) Ovšem nezapomeňte uvést, jestli přihlašujete sebe! A hlavně neotálejte! Mohlo by se tak stát, že se vám do rukou zase jednou dostane ŽLUTÝ TRIMELES a vy na hlavní stránce uvidíte fotky ze zahajovací módní přehlídky! Jakmile bude dostatek uchazečů, vytiskneme zadání prvního úkolu a vy se budete moci pustit do práce!


Kouzlům zdar a módě pak především, těším se na vaše přihlášky a doufám, že se všichni skvěle pobavíme ! 


Dairine von Cartage

Žádné komentáře: