úterý 18. října 2011

MÓDNÍ IKONA 2011 - Zadání 1. úkolu

Opět - bohužel po dlouhé době - vás tu všechny zdraví Dairine von Cartage
Jistě jste si všimli, že byla před nedávnou dobou vyhlášena nová soutěž, a to MÓDNÍ IKONA 2011! Možnost přihlásit se měl úplně každý obyvatel hradu - přes všechny koleje až po fialové.



Největší počet přihlášených byl samozřejmě z Mrzimoru. Studentky z Nebelvíru a Zmijozelu se také ujaly příležitosti stát se idolem, z Havraspáru a z řad fialových se bohužel nikdo nepřihlásil. 

Mám pro vás ale ještě poslední možnost pro přihlášení, a to tak, že splníte zadání úkolu a pošlete mi jej sovou na adresu dairine@seznam.cz. Nezapomeňte se podepsat a dát mi vědět sovou i do hradu ! Pro již přihlášené platí totéž - hotový úkol odešlete na tutéž adresu, druhou sovu již posílat nemusíte :)

A nyní už se podíváme na samotné odvážlivce ! 

1. JOSTEIN LAUIEROVÁ
Jostein Lauierová je studentkou 5. ročníku Hogwarts a navštěvuje kolej Mrzimor. Letos je prozatím přihlášená do tříd Kryptozoologie a Nauka o fobiích. Doufám, že se o této dámě v průběhu naší soutěže dozvíme ještě mnoho dalších informací! 

2. AMÁLIE ŽÍHANÁ 
Tato mladá dáma letos navštěvuje 2. ročník, a to v Mrzimoru. Potkat ji můžete ve třídách jako je Zeměplochismus nebo Péče o kouzelné tvory. Další člověk, o kterém chceme vědět co nejvíc !

3. MARLA FIERTÉ
A konečně se také dostáváme z té mrzimorské škatulky a vydáme se do Nebelvíru! Z jeho řad je totiž naše další soutěžící - Marla Fierté. Studuje teprve první ročník, avšak s ohromným zápalem. Z jejích 11 přihlášených předmětů bych zde zmínila jen některé, jako například Literární seminář, Kouzelnická francouzština nebo Čarografika. 

4. ASHAII NAOMI NAIAD
A dostáváme se k prozatím poslední přihlášené mrzimorské studentce, kterou je prvačka Ashaii Naomi Naiad. Pro letošní rok si vybrala 4 předměty: Jak se oblíbeným státi, Kouzelné korálky, Latina a Péče o kouzelné tvory. Co nám o sobě ještě prozradí?

5. AERITH RIGEL 
A toto je poslední soutěží z řad dam. Není jí nikdo jiný, než věrná zmijozelská studentka 4. ročníku Aerith Rigel. Další zapálená studentka, letos se na jejím rozvrhu objevuje 7 předmětů a patří mezi ně Lekvary, Magie duše nebo Taroty.

6. PAUL BREWER
A nyní mi dovolte představit vám jediného účastníka z pánských řad. To chce potlesk! Navštěvuje 5. ročník a je věrným mrzimorským studentem. Mezi jeho letošní předměty patří Flákání pro pokročilé, Lektvary, Prefektování a primusování a Literární seminář - poezie. Doufám, že ani Paul před námi nebude ukrývat svá tajemství. 

Aerith
Amálie
Jostein
Paul
Marla
Ashaii


A nyní už k podstatě článku - uvedení 1. úkolu ! 

Někdo z vás je známý, jiný neznámý, někdo vás zná a někdo ne. Poprvé bych po vás tedy chtěla následující jednoduchý úkol. Na cca 3 palce napište svůj krátký životopis. Jaká je vaše rodina, jak jste se dostali k čarování a tak dále, tohle snad každý zná. K tomu ale alespoň 2 palce o tom, jaký je váš vztah k módě. Účelem je, aby se o vás čtenáři dozvěděli alespoň tyzákladní informace. Těším se na vaše práce, které zašlete do 25. října sovou na již zmíněnou adresu. Pro jistotu připomínám - dairine@seznam.cz

V příštím článku se můžete těšit na další kritiku studentských outfitů a představení poroty soutěže! 

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Amálka: Tak jsu na to, než na to zapomenu :D ... neberte mě hned jako šprta, co se do všeho hrne. Já bych na to totiž asi jinak zapomněla :D

Anonymní řekl(a)...

Hlavně nesmím zapomenout na světový mír!
Ashaii

Samslav Kulík řekl(a)...

Ash, byl by trapas, kdybys na světový mír zapomněla =D
A bude promenáda v plavkách? jak nebudou plavky, bude to o ničem... nebo nové modely spodního prádla, přinejhoršim nějaký šik noční košilky =D

Paul Brewer řekl(a)...

Nevím, jestli bych v promenádě v plavkách mohl děvčatům konkurovat. :D

Dairine von Cartage řekl(a)...

S: Mmm to není špatnej nápad ! :D
P: Já myslím, že u dámské části čtenářů a publika by jsi zabodoval ! :D :)

Anonymní řekl(a)...

Paule, neboj, já v plavkách vypadám příšerně, takže konkurence nebudu :D
Jos

Anonymní řekl(a)...

Amálka:
Sakra, já věděla, že na něco zapomněla... a byl to právě světový mír! To je průšvih.
Paule, předpokládám, že tuhle soutě budou sledovat spíš holky, tak bys měl výhodu :D

Samslav Kulík řekl(a)...

Paule, škoda, že si holíš nohy, moh jsi konkurovat porostem =D tady si ale holí nohy každej (viz ty postavičky).
Amálko, to jsi teda pohnojila, světový mír je naprostej základ! =D

Anonymní řekl(a)...

Jenom 3 palce? To nezmáčknu =D

Anonymní řekl(a)...

K čemu plavky? Já mám svoje nepřekonatelné jegrovky. Jsou skvělé na spaní i denní nošení =D

Paul Brewer řekl(a)...

Samslave, no jsme trochu střízlíci, co si budeme povídat. :D

Anonymní řekl(a)...

Amálka:
Same, tak je to pohnojený, snad to poroste :D