neděle 13. února 2011

Mrzimorská párty 9.2. 2011

Tradiční mrzimorský nováčkovský večírek se konal ve středu večer v Komnatě nejvyšší potřeby, kterou pro tento účel vybudovala primuska Vicky Charmant. Na stolech bylo spoustu lahví máslového ležáku a mísy čokoládových keksů, hrála hudba a tančilo se, organizátoři programu si ale připravili také několik vědomostních soutěží. Odpovídat na více i méně záludné otázky Ywy od Roztodivných, Samanthy Ulvenové a Paula Brewera však měli dovoleno pouze nováčci, což starší studenty pořádně mrzelo. Jediná otázka určená pro všechny, která zde zazněla, byla tahle:
Vyhraje letos Mrzimor pohár?


Za správnou odpověď na tuto otázku ovšem žádné body nebyly – odměnou pro vítěze je to, že dostává za úkol být nejhůře na 2. místě celoškolního bodovacího žebříčku. Lilian Isabella Rorrs se sice najednou začala tvářit, jako že ona nic, ale my jsme to dobře slyšeli, že odpověděla jako první! Takže Lilian, do toho! Jiný z nováčků, hyperakční Jaime Crump, už jde Lilian a všem ostatním spolužákům příkladem a již několikátý den se drží dokonce na první příčce žebříčku, úžasné!



Právě Jaime také nakonec po zásluze zvítězil ve večírkové soutěži a s celkovým počtem 13 bodů nejen stanul na nejvyšším ze stupňů vítězů, ale také získal nádherný a praktický dárek – sovu nenápadnou. Druhé místo obsadila Samantha Am Chainless se 7 body a na bronzovém stupni stanula třetí  Amálka Žíhaná s 5 body – každá z dívek získala do svého sovince sovu postarší. Tento moment svými pohotovými pastelkami zachytila trimelesí ilustrátorka Magrápa Česneková!




Celkem se večírku zúčastnilo 21 studentů, z toho 8 nováčků, a přišla také madam Letitia te Tiba, kolejní ředitelka Mrzimoru. Kdo všechno tu tedy ještě byl?


Organizátoři:

Vicky Charmant, Samantha Ulvenová, Ywa od Roztodivných, DJ Paul Brewer

Starší studenti:
Adriana Bella Lee, Ellka Willowa, Esperanza Luisana Morgan, Felicitas Frobisherová, Chiara Cheisseová, Magrápa Česneková, Marylin Cuthbert, Nicholas McElen, Sophia Glis Glisová, Teodorik Valdorius

Nováčci:

Amálie Žíhaná, Carol de Fila, Ella z Frelu, Emily Moonová, Jaime Crump, Lilian Isabella Rorrs, Samantha Am Chainless, Susan Cooková
 Je škoda, že z celkového počtu 35 nováčků jich nedorazilo více, ale určitě se i ti, kteří to tentokrát nestihli, mohou těšit na další kolejní akce. V nejbližší době by to například měla být kolejní výprava do Zapovězeného lesa, přednostně určená opět nováčkům! Tak sledujte vývěsku, prvňáci!


A pokud jde o Nováčkovský večírek, co k němu ještě dodat? Nějaké ty podrobnosti a drby se dozvíte v následujícím článku, který pro Trimela píše Teresia Soapmakerová. Najdete tam také další dvě skvělé ilustrace od Magrápy, už teď vám můžu slíbit, že jsou opravdu luxusní!



Jak hodnotí večírek jedna z organizátorek, Samantha Ulvenová?


„Mně se moc líbil. Sice jsem na začátku doufala, že by se mohlo zúčastnit nováčků více. Ale když jsem potom vzpomínala na náš uvítací nováčkovský večírek, tak jsem si uvědomila, že nás tam asi o moc víc nebylo. A prostě, přišlo to zdravé jádro :-) Ale koukala jsem, kolik došlo starších studentů. To jsem vůbec nečekala, jak moc nováčky podpoříme a fakt se mi to moc líbilo a nemám k tomu co dodat. Jsem ráda, že si nováčci odnesli užitečné ceny, které využijí v dalším studiu na naší škole a přeji jim mnoho úspěchů v letošním boji o jejich první body u nás na škole…“


A mně už tedy zbývá pouze vyjádřit velké poděkování Vicky, Samantě, Ywě a Paulovi, kteří večírek připravili.
Díky také všem, kteří přišli a vytvořili veselou a přátelskou atmosféru, jak se na Mrzimor sluší. A také děkuji školním kuchyňským skřítkům za napečení báječných čokoládových keksů! - vytáhne ještě hrst sušenek, které jí zbyly nasyslené v kapse hábitu, a nacpe si je všechny najednou do pusy – Vynikajífí! Povád jako ferftvé!

Sophia Glis Glisová

3 komentáře:

Lucy řekl(a)...

Ach nee.. toto mi nerobte, ešte viac mi chýbate :((

Sam-Am řekl(a)...

To je moc krásnej článek a obrázek! :) Také byhc ráda poděkovala organizátorům za pěkný večer a za sovičku - díky!

Vicky řekl(a)...

Krásný obrázek, už se těším na další, Mag je prostě originál. :)