pondělí 13. srpna 2012

Letní fotosoutěž Žlutého Trimela – 1. kolo – 1. část vyhodnocení


Milí čtenáři, přátelé Žlutého Trimela a fotících krabiček!
Dnes jsme vám měli přinést komplet výsledky 1. kola, žel nemáme ještě body od všech porotců, no a protože jak já, tak dotyčný provinilý člen poroty jedeme na letní výjezdní seminář, až do čtvrtka vyhodnocení vyjít nemůže, leč věřím, že v pátek 17. 8. se výsledků dočkáme již v ucelené podobě. Prozatím tedy přináším alespoň výsledky ankety a především dosud utajená jména našich kouzlo-foto-umělců! Určitě jste již zvědaví, kdo že byl autorem fotky, která se vám nejvíce líbila.


Tak tedy: s potěšením oznamuji, že Cenu čtenářů, a to dokonce v obou tématech, získává lososová začínající studentka
Alayaya Cassel!
Právě ona totiž vyfotografovala vítězné snímky
a) téma Dopravní prostředky
a-5. Neviditelný vlak (24 hlasů z 66 hlasujících, tj. 36%)

b) téma Rozmary počasí
b-3. I pár kapek postačí (26 hlasů z 75 hlasujících, tj. 34%)
Velice gratulujeme! Jako odměnu za dvojitou Cenu čtenářů si tedy může Alayaya vybrat nějakou věcičku z Příčné ulice, eventuálně ze salonu NiT, v celkové hodnotě řekněme do 24 srpců. Domluvíme se soví poštou…

Pořadí na dalších místech a hlavně jména všech soutěžících můžete najít v následující tabulce.
Těší nás, že se do hlasování zapojilo opravdu mnoho čtenářů!

Ve sloupečku procent není součet 100%, to je způsobeno zaokrouhlením procentního výsledku jednotlivých soutěžících, ale jde jen o nějaké desetinky procent, tedy je snad můžeme pominout, zejména když o pořadí rozhoduje počet hlasů a ten je jednoznačný. 
Poslední sloupeček „přepočteno na body“ znamená počet bodů, které se budou počítat do celkového pořadí v celé soutěži – ale to uvidíte nejlépe, až bude vydáno hodnocení poroty. Zatím je to velmi napínavé, o pořadí bude rozhodovat verdikt posledního porotce, p. Nicholase. 

Soutěžní fotky si můžete připomenout v úvodním článku, kde bylo vyhlášeno hlasování:
Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: