pondělí 14. května 2012

O jaké rozhovory stojíte?

Pevně věřím, že jste si všimli rozhovoů, ve kterých jsem vám představila naše MRZIBORCE, konkrétně Jane Karen Langley, Orestu Vianuevu a Elizabeth Gibsonovou. Ale těmto rozhovorům není konec a i nadále připravuji další interview se zajímavými osobnostmi Mrzimoru. A na koho se můžete těšit dále? Již brzy se na stránkách Trimela objeví rozhovory s našimi bývalými kolejními, jako například Nimrandir Élenére nebo Letitia te Tiba. Páni a paní kolejní nám sice na pár týdnů ke čtení vystačí, ale co dál?



A právě proto se obracím na Vás, věrní čtenáři. Vy sami totiž víte, co chcete a o co máte zájem. Proto bych ráda, abyste vyjádřili svůj názor. Jaké rozhovory chcete číst? O jakých mrzimorských osobnostech chcete vědět více, co se chcete dozvědět z mrzihistorie? To všechno a ještě mnohem víc nyní leží ve vašich rukou!


Své názory a výsledky vašeho hlubokého dumání stačí napsat do komentářů, máte-li však rozsáhlejší a geniálnější plány, můžete mi je poslat i sovou na hradě (Dairine von Cartage). Všechny - ano, opravdu všechny - nápady sepíšu a udělá se anketa. Několik z nich se skutečně vybere a autoři vítězných návrhů se mohou těšit na malé překvapení.


Tak co, pomůžete mi?

Dairine von Cartage 


1 komentář:

Letitia řekl(a)...

Jej, brzy se objeví rozhovor s bývalou kolejní Letitiou te Tiba? Už sa naň teším. ;)
A samozrejme sa teším aj na rozhovor s pánom riaditeľom Nimrandirom Elenére a ďalšími. Nech sa vám darí. :)