středa 29. července 2009

Upozornění šéfredaktorky!

Upozorňujeme čtenáře, kteří soví poštou žádají slečnu redaktorku Lucy Koralku o další recepty na lektvary, že další nebudeme uveřejňovat, to by bylo porušení autorských práv a ta my ctíme!

To bychom museli požádat o souhlas p. ředitele, a pochybuju, že by nám ho dal, protože kdo by pak tu knihu kupoval, že? Prý se dá půjčit i v knihovně, nebo půjčit od někoho, kdo byl tak naivní jako já a koupil si ji na Příčné za drahý peníz (Sophia Glis Glisová si rve vlasy, nedávno také nově pořízené na Příčné), ale zveřejňovat v časopise, to by myslím nebylo dobré! Kniha se jmenuje Rukověť alchymistova aneb lučba začátečníkova, resp. Rukověť alchymistova aneb lučba pokročilého a jejím autorem je Theodisus Mavius Ridcherds. V Krucánkách a kaňourech stojí 2 - 1 - 0 (1. díl), resp. 2 - 10 - 0 (2. díl)

Právě jsem se byla zeptat v knihovně a tam jsem se dověděla, že Rukověť tam opravdu mají, je sice pořád vypůjčená, ale pokud budete trpěliví a budete si to hlídat, můžete si ji zde půjčit za pouhých pár svrčků!

Mnoho úspěchů v Laboratoři vám přeje Sophia Glis Glisová (foto po prvním alchymistickém pokusu)

Žádné komentáře: