sobota 7. července 2012

Soutěž pro nováčky ŽT – Průběh tohoto ročníku


Jak už jsme naznačovali v jednom z minulých článků, Soutěž pro nováčky Žlutého Trimela se koná i letos. Nyní přinášíme podrobné informace k soutěži.


O co hrajeme?
Vítěz si z naší soutěže i tentokrát odnese kompletní novou školní uniformu. Doposud zkrátka nikdy nepřišli ani ostatní účastníci soutěže, obzvláště ti, kteří nevynechali ani jedno kolo.

Průběh:
Ani letos neporušíme tradici. V průběhu července proběhnou tři kola, na každé budete mít čas minimálně 5 dní. Za každé kolo můžete získat určitý počet bodů. Žádné kolo letos nebude na čas, nemusíte se tedy bát. Chápeme, že horké letní dny budete trávit spíše u Hanibalova jezera než sháněním se po nových výtiscích ŽT. Pakliže by došlo ke shodě bodů několika z vás (o čemž letos vzhledem ke skladbě úkolů pochybuji), bude se opět konat veřejné losování v komnatě nejvyšší potřeby. V tom případě bychom o tom ještě podrobně informovali a nastínili průběh losování. Prozradím jen, že se potom přiřazují nejlepším nováčkům náhodně čísla, ta se i se jmény nováčků zapíší na pergamen, který se následně zapečetí a předá do rukou pověřené osobě. Další, tentokrát zcela náhodná, osoba poté vybere číslo, ale třeba se letos této akci vyhneme… :-)

Kam jednotlivé úkoly posílat?
Vše posíláme sovou, u každého kola bude jasně vyznačena osoba, ke které by vaše řešení mělo putovat. Pokud nemáte vlastní sovu, nezoufejte, určitě ráda poslouží jedna ze školních sov.

Jednotlivé úkoly?
První kolo má na starosti žlutá prefektka Elizabeth Gibsonová. Začneme zlehka, Elizabeth si pro vás připravila pěknou křížovku na rozjezd.
Košem mi letos nedala ani organizátorská stálice Sophia Glis Glisová. Její přesmyčky a moje menší (o to však složitější) profesorská osmiměrka, to je náplň druhého kola.
Ashai Naomi Naiad má už s naší soutěží také zkušenosti. Pod její taktovkou bude probíhat poslední kolo, hledačka, kterou se mi ještě, přiznávám, nepodařilo rozluštit (ale není to těžké)! :-))

Pravidla:
Netřeba snad zdůrazňovat, že úkoly by měl každý řešit sám. :-) Případné dotazy uvítáme vždy spíše v komentářích, aby se případně poučili všichni.

Zbývá už jen jediné… Hodně štěstí! :-)
A nezapomeňte: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!
                                                                                                    Za organizaci soutěže Vicky Charmant

Žádné komentáře: