neděle 8. července 2012

Nováčkovská soutěž - 1. kolo

Tak a je tu první kolo! =) Co bude Vaším úkolem? Je to jednoduché, takže bát se nemusíte, určitě si s tím poradíte. Myslím, že by Vás mohl naučit trochu hledat, což je pro přežití tady velmi důležité. =)

Váš úkol bude jednoduchý - vyluštit křížovku. Pevně věřím, že si s ní všichni hravě poradíte, jste přece šikovní lososáčci a elita kouzelnického světa, ne? =) Jen připomenu, že do ní doplňte pouze křestní jméno! (Pokud má osoba více křestních jmen, doplňte pouze první.)
(Pozn.: Školní rok Léto 2012 právě skončil, tak abyste věděli. =) )

Nechci po vás jenom tajenku, ale celou doplněnou křížovku. To uděláte tak, že si ji otevřete v nějakém programu (například v Malování) a doplníte ji. A ještě se někam do prázdného místečka podepište. Křížovku pak uložte a nahrajte někam na internet, abych se k tomu dostala. (Například imageshack.us, alba Picasa,...) Pokud si s touto variantou nevíte rady, můžete mi ji poslat na email (wendyses@email.cz) hlavně se ale i do něj podepište, abych v tom měla aspoň trochu přehled! =)
Odkaz na obrázek a tajenku mi pošlete po sově! (Konkrétně do sovince osoby s jménem: Elizabeth Gibsonová) Pokud obrázek budete posílat na email, připište to tam. =)
Jestli ještě nemáte svoji sovu, můžete využít služeb školního sovince. Ten najdete ve svém sovinci (odkaz v pravém menu), v něm klikněte na ikonku bílé sovy (pokud máte pocit, že je to Hedvika, máte pravdu) a tam si vyberte nějakou sovu. Klikněte na "Poslat s dopisem" a následně ho napište (jako adresáte vyberte: Elizabeth Gibsonová). Nezapomeňte napsat tajenku a přidat odkaz (případně připište, že jste ji vyluštěnou poslali emailem).

Zároveň nemusíte mít vyplněné všechno, pokud si s něčím opravdu nebudete vědět rady, tak řádek nechte volný. I tak dostane nějaké body a každý bod se hodí! Vždyť se přece hraje o kompletní novou školní uniformu!

Čas na toto kolo máte do soboty 14.7. do 18.00! (aktualizováno 14.7., termín prodloužen kvůli včerejšímu výpadku)
Pozdější příspěvky nebudou brány! =) 

A nemusím snad připomínat, že razení si navzájem je přísně zakázano, stejně jako to, že byste si křížovku nechali vypsacovat od někoho, kdo je tu déle než vy!

Elizabeth Gibsonová

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jéé, ta tajenka se mi mooooc líbí :)
Jos

Anonymní řekl(a)...

Nemohla bych ti taky udělat? Ne to byla sranda :D Ale hodilo by se to. Elíz, fakt se ti ta tajenka povedla :D
Vea

Anonymní řekl(a)...

*si ji :) Překlep, no

Anonymní řekl(a)...

Nesouhlasím s tajenkou, ale líbí se mi nápad :)

Anonymní řekl(a)...

Nesouhlasím s tajenkou, ale líbí se mi nápad :)