pátek 5. srpna 2011

Šifrování - aneb lamte si hlavičky s Mrzimorem - vyhodnocení 4. kola

Vím, mám tak trochu zpoždění, ale snad mi to odpustíte, protože dnes kromě závěrečných výsledků 4. kola přináším také průběžné výsledky soutěže. Chcete vědět, jak si vedete? Jestli máte výhru v kapse nebo se naopak budete muset začít trošičku snažít? Tak čtěte dál. :-)

Výsledky 4. kola celoškolní soutěže v šifrování


Abych pravdu řekla, čekala jsem hojnější účast, ale co se dá dělat. Sovy tentokrát přiletěly od 9 obyvatel hradu. Z toho 2 od ještě nezařazených studentek. V soutěžní kategorii tedy zbylo dokonce ještě jedno bodované místo. A jak že to tedy dopadlo?


Na 1. místě s odměnou 10 bodů a nějakou tou maličkostí se umístila NaSaŠí Jackson, které jako první poznala, že šifra zní:
Jo, jezevci, ti jsou čupr,
pořád úsměv a vždy supr!
a vyluštila ji mezinárodní abecedy (samozřejmě bez diakritiky a písmenka ch), kde každému písmenku odpovídá jedno číslo.


Druhé místo obsadil a 5 bodů a malou pozornost si odnáší Galton De Nitris a na místě třetím se 3 body a maličkostí se umístila Madidess Leevian.


Další luštitelé, kteří si odnáší po bodíku jsou: Justin Angel Sane, Ciline Flameová, Ywa od Roztodivných a Sazie Cassidy.


Úspěšné lososí lušitelky jsou: Lodnis Avicellus Night a Eillen Chatwinová.


Všem gratuluji a doufám, že se se stejným zápalem pustíte i do 5. šifry.


Teď tedy přichází na řadu ony průběžné výsledky soutěže. Tak tady jsou:

Jak sami vidíte ještě není nic ztraceno. Stále můžete luštit 5. šifru a do konce soutěže zbývají ještě další 3. Doufám tedy, že nevěšíte hlavu a výsledky vás jen více namotivují.
Safira

Žádné komentáře: