čtvrtek 4. srpna 2011

Druhé kolo – do soboty 27.8. 2011: Nejkolejnější foto

Co to znamená nejkolejnější? Co si pod tím představíte, necháme opět na vás. Bude snímek celý laděn v kolejních barvách, budou se tam vyskytovat kolejní zvířata či přímo členové vaší milované koleje - nebo to pojmete úplně jinak? Vtip a originalita budou hodně důležité. Nezařazení nováčci si vyberou jednu z kolejí podle své libosti, ať už tu, do níž jejich srdce touží, či kteroukoli jinou. A soutěžící z fialových řad nám pošlou fotografii „nejprofesorštější“ či „hogwartsky nejzaměstnanečtější“. Už se těšíme!
Rozhodně ale prosíme, dejte si záležet s názvy, ať se nám pak nepletou třeba Mrzimor 1, Mrzimor 2 až Mrzimor x. A rozhodně stojíme o to, aby se zapojili představitelé všech kolejí!


Hodnocení podobně jako v 1. kole, tedy paralelně bude fotky hodnotit porota a čtenáři..


Fotografie posílejte do půlnoci 27.8. e-sovou na adresu redakce Žlutého Trimela: trimeles@gmail.com

Nezapomeňte se podepsat svým kouzelnickým jménem, fotky budou sice hodnoceny anonymně, porota je dostane bez jmen autorů, ale potom budeme chtít vědět, komu poslat odměnu! Ale hlavně: každá fotografie musí mít název, snažte se o názvy originální, ať nemáme více fotek se stejným názvem. Ještě jednou připomínám, můžete poslat 2 snímky, vaše šance na výhru se tak zvýší, protože v celkovém hodnocení za obě kola se budou body za všechny fotky (tj. až 4 obrázky za obě kola) sčítat. Posílejte je ve formátu jpg nebo png, velikost 1 fotky do 2 MB.


Všechny obrázky z 2. kola si budete moci prohlédnout ve Žlutém Trimelovi od 28.8. Hodnocení bude zveřejněno nejpozději do 14 dnů po skončení 2. kola.

Hlasování pro 1. kolo právě probíhá!

Vaše Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: