sobota 2. října 2010

Dany Kiribatin opět změnil barvu!

V sobotu v dopoledních hodinách osazenstvo Velké síně zaregistrovalo novou barvu na hradě. O tom, že je to divná kafebronzdozelena barva, která asi spíš měla být hnědá, tento článek nepojednává. Zajímá vás osud bývalého mrzimorského studenta danyho? Čtěte dál!

Změna barvy č. 1

Jak všichni víme, mrzimorský student a kolejní fazolkář dany Kiribatin po svém absolutoriu přijal nabídku tmavě fialového hábitu a stal se zaměstnancem.

Změna barvy č. 2

Jak bylo již výše avizováno, dnes se v našem společenství objevili nově barevní lidé – obyvatelé Prasinek. Jedním s nich se stal i dany Kiribatin, který tak v krátké době podruhé změnil barvu hábitu. Z jeho vyjádření ve Velké síni (kam mimochodem vůbec nemá mít přístup) vyplývá, že je z celé situace poněkud zmatený a nechce o ní zatím veřejně hovořit.

V souvislosti s tím vyvstává ovšem zásadní otázka! Mají (nejen mrzimorští) studenti svému bývalému spolužákovi tykat nebo vykat? Školní řád jasně říká, že vykat se musí fialovým, tedy zaměstnancům. To ovšem dany, ani ostatní obyvatelé Prasinek, není. Můžeme si s ním tedy po vzájemné dohodě tykat?

Na tento problém jsem se otázala osoby nejpovolanější – pana ředitele. Na odpověď nedočkavě čekám.

Celou situaci pro Vás nadále sledujeme, snažíme se získat vyjádření pana ředitele i danyho a jakmile budeme mít nové informace, čtenáři Trimela se to dozvědí!

Pro Žlutý Trimeles,

Felicitas Frobisherová

Žádné komentáře: