neděle 1. srpna 2010

Lucy nevie čítať! :))

Milí čitatelia, teraz nastala úplne vážna chvíľa k dačomu sa priznať. Keď teraz tajne držíte palce a želáte si, aby sa nadpis vyplnil, asi vás sklamem :D Ne, žltá primuska nie je negramotna :D a čítať naozaj vie (a veľmi rada číta .-))

Tak potom sa musíte pýtať, prečo ten nadpis? No idem vám vysvetliť svoje čitateľské zlyhanie :D. Ako iste viete, náš časopis Trimeles usporiadal súťaž vo fotení. Súťažné témy sú veľmi sľubné a celá súťaž sa teší popularite. Nebola by som to ja (Lucy) :D keby som sa tejto súťaže nezúčastnila, veď fotenie patrí medzi moje obľúbene koníčky a som dokonca členom fotografického klubu na hrade. Bolo samozrejmé, že sa zúčastním, ale nastalo ale.. ale..

Po dovolenke som si zbežne prešla článok o pravidlách a termínoch súťaže. A tu nastáva ta čitateľská tragédia. Lebo Lucy je lenivá, nie, aby si článok poriadne prečítala, ale len zbežne po ňom preletela. Ako sa hovorí jedným uchom dnu a druhým von, v tomto prípade asi jedným okom dnu a druhým von (pozor, tu čitateľ musí mať naozaj veľkú predstavivosť :D) A Tak v mojej hlave ostala informácia, že mám čas do konca júla. Lenže ako viete, júl končí 31. a súťaž končila 30. Takže som sa dopustila osudovej chyby. Načo čakám vždy do poslednej chvíle? Tak mi treba .-), aspoň mám ponaučenie, že sa veci majú poriadne čítať a nenechávať všetko na poslednú chvíľu.

Keďže termín súťaže som nestihla, ukážem vám moju pripravenú fotku aspoň takto :))



magický západ slnka
Pozn. Sophia: Velice mě to mrzí, ale vzhledem k tomu, že už byly soutěžní fotky zveřejněny a hlasování zahájeno, tak ve chvíli, kdy se Lucy ozvala, se už opravdu nedalo nic dělat - pravidla platí pro všechny stejně. Její snímek je ale vážně nádherný - ovšem tentokrát jen mimo soutěž.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Lucy, krásná fotka, škoda že jsi to nestihla do té soutěže... :)
Lilien

Vicky řekl(a)...

Lucy, ty jsi smolařka! :( Vážně pěkná fotka. ;)