úterý 10. srpna 2010

P. p. Midar povznesen nad inteligenci ostatních?

Inteligenci p.p. Kilahima analyzuje Palačinka Med Džemová:)
Dnes jsem se jako obvykle potloukala Velkou síní a trápila se nad vědomostní soutěží Velká letní soutěž 6. kolo, když v tom mi padl do oka tvůrce mého trápení. Pan Midar Kilahim zrovna obědval. Nedalo mi to a musela jsem ho pošťouchnout ohledně velikosti jeho šedé kůry mozkové. Řešila jsem s p.p. Midarem složitost jeho soutěže.
U stolu pro fialové posedávala mdm. Majdule a ládovala se fazolkami. V okamžiku když jsem se zmínila o tom, že si myslím, že soutěžní otázka číslo jedna je tak trochu chyták, mdm. Majdule hrdě prohlásila, že jednička je primitivní.

Palačinka Med Džemová > Tak nějak si myslím že jednička je takovej chyták:)

Midar Kilahim > Joo jednička je těžká, ale překvapilo mě, že to má plno lidí správně :)

Majdule Hafila > Jednička byla primitivní :D
Midar Kilahim > Majdule, dyť si tu soutěž ani nedělala :)
Majdule Hafila > Že jsem ti ji ještě neposlala nemusí nutně znamenat, že ji nemám, víš :

Majdule Hafila > mám ji rozdělanou ;)

Midar Kilahim > Majdo, pro mě ji prostě nemáš.
Midar Kilahim > No já jsem zvědav, jestli to budeš mít dobře 8-) Třeba si jen myslíš, že je to primitivní, plno lidí tam psalo bláboly 8-)
Majdule Hafila > co je mi do toho, co tam psali jiný lidi :)
i kdybych tu soutěž nehodlala dělat vůbec, chceš mi říct, ze nemůžu tvrdit, ze to je primitivní?
Midar Kilahim > No jsem prostě zvědav jak to napíšeš :D
Majdule Hafila > já ti říkám, že jedničku mám dobře, kdybych si tím nebyla jista, tak to netvrdim, tak se mnou nemluv jako s blbcem :)
Midar Kilahim > Si s Tebou budu mluvit jak chcu :P:)
Majdule Hafila > teď jsi se prozradil:)
Majdule Hafila > ty se mnou nemluvíš jako s blbcem, sám se tak chováš :D
Majdule Hafila > jdu se za tebe pomodlit:)

Se zájmem jsem pozorovala spor mezi fialovými a právě slova madam Majdule mě inspirovala k rozhovoru s p.p. Midarem.

Palačinka Med Džemová > Sladký den, p.p. Midare, takže vzhledem k tomu, co se odehrálo ve Velké síni mezi vámi a mdm. Majdulí, chtěla bych se zeptat: Myslíte si že máte vyšší inteligenci než ostatní vaši kolegové?

Midar Kilahim > To rozhodně ne. To bych si nedovolil říci. Ale jak jistě nevíte, Majdule je moje dcera a musím jí trochu umravňovat, když se chová zbrkle a nevychovaně :)

Palačinka Med Džemová > Promiňte, ale když je mdm. Majdule vaše dcerka, tak musí mít i nějakou maminku. Prozradíte našim čtenářům, kdo to je?

Midar Kilahim > Irma Pletichová. Zemřela a stala se duchem, proto Majdule byla jako student osamocena a já ji adoptoval, abych byl konkrétnější.

Palačinka Med Džemová > Nyní krátce k vaší Velké Letní soutěži a celkově k vašim soutěžím. Myslíte si že vaše soutěže jsou snadné pro studentské kůry mozkové?

Midar Kilahim > Tak rozhodně se snažím, aby byly zvládnutelné. Nicméně Letní soutěž je oproti mým klasickým soutěžím obtížnější v tom, že jsou zde použity konkrétní informace, které je potřeba buď znát, nebo najít.
Kdežto moje klasické soutěže, které jsou pak v průběhu roku, jsou převážně kreativní, tzn. že kompletně celé vypracování si musí student vymyslet, ač to tak dle zadání ani nevypadá :) Ale zase se za to dá získat plno peněz či bodů, neboť vesměs dělám psané soutěže. I když občas je tam i nějaká ta kreslící. + úsměv +

Palačinka Med Džemová > Takže jste spokojen s odpověďmi studentů na vaše soutěžní otázky?

Midar Kilahim > Spokojený s odpověďmi rozhodně jsem, někdy se u toho i nasměju :)

Palačinka Med Džemová > A jak je na tom vaše šedá kůra? Vede se jí dobře nebo musí denně cvičit?:)

Midar Kilahim > Moje šedá kůra je na tom poměrně dobře. Ale víte, přeci jenom už nejsem nejmladší a tak si plno věcí musím dávat do myslánky. Je už toho hodně :)

Palačinka Med Džemová > Velice vám děkuji za rozhovor a přeji příjemný sladký den:-)

Midar Kilahim > I já děkuji za rozhovor :)

Ačkoliv p.p. Midar tvrdí, že již není nejmladší, jeho mozkovna se má očividně velice dobře, když je schopná vytvářet vědomostní soutěže takového rázu. A díky jeho soutěžím nezakrní ani naše mozky, ačkoliv se o to přes prázdniny velice snaží. Tak tedy - děkujeme, pane profesore. Jen tak dál!



Pozn. red.: A co že to vlastně bylo za otázku, která se stala předmětem sporu, je-li primitivní či těžká?
"Byl polovičním sirotkem, uměl 3 jazyky, hrál na klavír, zpíval árie, cítil odpor k carskému despotismu a zaostalosti ruské země. Pro svůj odpor byl odveden na frontu, jeho babička však byla neúnavná v žádostech o převelení a tak ho car povolal do Petrohradu. Žil v 1. polovině 19. století. O kom je řeč?"
Jestli tohle někdo ví jen tak z hlavy, tak to vážně smekám:)

Žádné komentáře: