neděle 29. srpna 2010

Osobnost Mrzimoru

Také vás vždycky mrzí, že v Osobnosti Hogwarts se na nejvyšších příčkách umísťují téměř výhradně profesoři, ačkoli i mezi studenty znáte řadu opravdu výrazných osobností? Vendesousa Asio Otusová se z tohoto důvodu rozhodla uspořádat kolejní anketu Osobnost Mrzimoru.
Volit madam Letitii bylo výslovně zakázáno, vždyť ta už má korunku letošní Osobnosti Hogwarts. Po vzoru celoškolní ankety jsme mohli v 1. kole nominovat 5 studentů či studentek, v kole druhém však už bylo třeba z osmi postoupivších vybrat jméno jediné. Nebylo to lehké rozhodování!

Vendy musela mít sovinec pořádně nacpaný, protože na vyhlášení výsledků jsme si počkali o pár dní déle, než se původně plánovalo, a bylo to pořádně napínavé. Předání cen se konalo v sobotu odpoledne na travnatém paloučku na plácku za hradem. Diplomy psané na ozdobném pergamenu si nakonec od Vendy převzaly tyto upřímně dojaté osobnosti:
Na 1. místě Vicky Charmant (mrzimorská prefektka), na 2. místě Sophia Glis Glisová (šéfredaktorka kolejního časopisu a kronikářka) a jako 3. Teodorik Valdorius (reprezentant v Sedmiboji a člen Zasedačky). Toho na fotografii od pana Paštičky ale nenajdete, protože se merlinužel předání nemohl osobně zúčastnit. Na 4. místě společně stanuli zbývající nominovaní: Lucy Koralka, Natalie Davis, Nicholas McElen, Paul Brewer a Vendesousa Asio Otusová, které patří velký dík za organizaci celé akce.

1 komentář:

Teo řekl(a)...

Ano Teo byl na dovolené :-D