pátek 13. srpna 2010

Fousek na výletě v Anglii

Cestopisnou reportáž sepsal Paul Brewer

Opravdu jsme si tu dovolenou užili, i když jsem Fouska původně s sebou vzít nechtěl. Ale ten malý filuta mi vlezl do kufru a já to zjistil, až když jsem letěl nad lamanšským průlivem, když si to pískal v kufru. Ubytování nám společnost C.A Part zajistila v Torquay na jihu Anglie u mladého páru kouzelníků společně se čtyřmi Němci. S Fouskem jsme podnikali různé výlety, vesele jsme létali na koštěti po celé jižní Anglii a užili jsme si spoustu zábavy.
Oba dva nás trochu zaskočila anglická strava a zvlášť Fouskovi už ocet lezl krkem, octové brambůrky jsem mu musel doslova nutit, protože jsem docela brzo rozházel svoje srpce. A taky mi dělal ostudu, vážně! Jednou vyplašil celý houf španělských čarodějek a jednou ho zas málem zakousnul had jednoho Araba.
Také jsem s ním chodil na různé přednášky, ne vždy nás bavily, občas tam bylo příliš rušno a o hodinách by mohl být větší klid, ale seznámili jsme se tam se spoustou cizinců a poznali nové kultury.
Nejvíc se nám (hlavně Fouskovi) líbilo v Londýně, tam mi také pořád nutil, ať ho fotím. Několik mých přátel si ho oblíbilo a někdy se s nimi ještě musím setkat. Létání nad Londýnem na koštěti ale bylo stejně největší vzrůšo!

Fousek nad Parlamentem


Fousek u Big Benu.

Fousek u nějakého slavného mudly.

Před Buckinghamském palácem

Letící Fousek v parku


Na Trafalgaru.

Téhle fotce jsme se ale nasmáli!

Naučil jsem Fouska plavat!

























Při vstupu do metra (to malé vlevo) a při sledování mapy a následném mudltelefonování

V čínské čtvrti, celý se oblizoval!
Na ochutnávce mudlovské bašty.


Fousek se mermomocí snažil dostat na klín svatého Petra v mnišském klášteře u Exeteru, paní nás pak odtamtud vyvedla.

Při jízdě mudlautobusem.

Stejně si myslím, že Anglie je zemí zaslíbenou, Hog totiž byly úplně všude a jednou jsem měl pocit, že jsem zahlédl i nějaké řídící centrum pana ředitele.


V muzeu kouzelné historie jsem si dovolil vyfotit pár známých osobností –


Nic moc mrzimorského jsem nepotkal, snad jen jsem si koupil žlutočernou košili a černožlutou pruhované triko, viděl jsem jednoho jezevce a hezky zbarvený mudlautomobil. :) Fakt jsem si to užili, já i Fousek.

3 komentáře:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Jenom jsem ještě měla vyřídit, že kdyby někdo měl zájem o některou fotku v lepším rozlišení, tak si můžete Paulovi napsat. Možná bude i s autogramem:)

Nebelbrach.Mechacha řekl(a)...

A ten autogram bude Paulův, nebo Fouskův? ;-)

Letitia řekl(a)...

Parádne ste si užili. :)
A prosím si tiež jednu fotku s Fúzikovym autogramom!