úterý 31. srpna 2010

Jak je důležité mít mazlíčka...

Úvod od Sophie: Podruhé se pro Trimela rozepsala Herwen Indil Eruvea. Můžete si vzít příklad a také nám sdělit něco o svém zvířecím mazlíčkovi! Tímto zakládám rubriku Kouzelní mazlíčci.


Již v prosinci jsem oslavila v našem hradu svou dospělost. Na uznání v kouzelnickém světě jsem však musela splnit ještě zkoušku zvanou OVCE. Tu už mám naštěstí úspěšně za sebou a je mi tedy dovoleno chodit až za pozemky našeho milovaného hradu. Já i má sestra Alcielle jsme se vracely domů vždy jen na prázdniny, teď jsme tam však mohly zavítat častěji. Konečně jsme mohly být více s rodinou a naším milovaným ročním štěňátkem Caesarkem, ke kterému nám letos přibyl i překrásný kocourek Filípek. Tyto naše zlatíčka nám zpříjemňují prázdniny. Umí nás rozesmát, potěšit, ale posloužily i jako hromosvod mezi Alci a mnou (jako normální sestry se i my hodně dohadujeme). Jsou oba hodně hraví a mají rádi společnost. U nich tedy nikdy nemusíte myslet na to, jestli jste se zrovna učesala, nebo jestli máte správnou kombinaci oblečení. Jim je to totiž srdečně jedno. Oni jsou šťastní, když jim věnujete pozornost, hrajete si s nimi, když o ně pečujete a máte je rádi.
Po téhle stránce je vše bezchybné. Strašila nás však myšlenka, co bude, až začne nový školní rok v Bradavicích. Alcielle i mně bylo hrozně líto, že když budeme pokračovat v rozšiřujícím studiu, tak nebudeme moct být s našimi mazlíčky tak často. Proto jsme se obě dvě dohodly, že naše milované potvůrky vezmeme sebou na hrad. Caesarek bude u Alcielle ve zmijozelské koleji a Filípek bude zase se mnou u nás v Mrzimoru. Budeme je mít konečně na blízku. Můžeme s Caesarkem brázdit školní pozemky a s ním i s Filípkem pobývat na hradě. Oba naši miláčci jsou dobře vychovaní. I když musím přiznat, že i stejně (ne-li víc) střelení jako my dvě dohromady (kdo nás zná víc, už se asi bojí).
Ale nebojte se! Mohlo to být i horší, kdoví, co si totiž pořídíme příště :D. Kdyby se totiž vyskytla výhodná nabídka pro študé chudentky, jak jsme my dvě, tak by to mohl být i hipogryf či drak.

Tady jsou ty naše zlatíčka :)
(Filuta) Filípek
(Julius) Caesar


Věřím, že nebudete proti našim miláčkům v kolejích nic namítat. Jsou to přítulná a milá stvoření a nejde se na ně zlobit dlouho, ať už vám provedli cokoliv. Jen se podívejte na tyto milé tváře a zkuste jim vysvětlit, že s námi do hradu nesmí (přeji vám mnoho štěstí). Nemůžeme bez nich dlouho být a oni snad bez nás taky ne. Tak vás prosím, ať jste tolerantní a přivítáte je spolu s námi na hradě :)

Herwen a Alci

Žádné komentáře: