úterý 3. srpna 2010

Šokujúce tajomstvo mdm. Ivy WildDragon!

Znepokojující informace přináší Lucy Koralka...

Nedávno som bola svedkom veľmi čudného správania bývalej žltej študentky mdm. Ivy WildDragon (ďalej len mdm. Iva) . Pripomeniem, že táto bývala študentka získala dvakrát cenu Helgy, a to v rokoch zima 2007 a leto 2007. Ako študentka bola veľmi slušná, usilovná a priateľská ku všetkým tvorom. Ešte pred sfialoveným sa dokonca uchádzala o miesto kolejného chovateľa . Musím povedať, že s kolejnou krysou Fúzikom vychádzala veľmi dobre a prejavovala sa veľmi starostlivo, keď išlo o neho.

Preto som bola veľmi šokovaná, keď som raz vo VS zbadala, že mdm. Iva rozpráva o tom, aký chutný kus škriatka práve zjedla!! A to nebolo všetko! S ďalšieho rozprávania vysvitlo, že mdm. Iva kdesi v sklepení skrýva zvyšky mŕtveho škriatka, ktorého potajme pojedá! Veľmi podozrivé bolo aj to, že sa veľmi zaujímala o tamojších škriatkov v kuchyni. Do toho sa vmiešala zdesená študentka červenej farby slečna Queya. Ta mi zdesene prezradila, že mdm. Iva sa pokúšala dokonca zjesť jej démonickú mačku pri súboji a zverila sa mi, že najviac sa bojí divných, lesklých zubov mdm. Ivy (pripomeniem, že mdm. Iva je veľká kamarátka s p.p. Sergom) .

Celá situácia je viac než divná. Prečo sa mdm. Iva tak veľmi zmenila? Kde sa berú jej chúťky na bezbranné zvieratá v našom okolí? S môjho pátrania vyplýva, že k celej zmene muselo dôjsť počas sfialovenia tejto študentky!! (sfialovenia do postu zamestnanca). Spôsobil tento proces nejaké poruchy v zmýšľaní mdm. Ivy? Musím pripomenúť, že nie je jediná, ktorá po tomto procese prejavila tieto mäsožravé sklony.

Poprosila som obidve , aby sa vyjadrili k danej veci:

Ehm, tedy slečnu Ivu znám už nějakou dobu, vlastně ještě před jejím zfialověním. Strávily jsme spolu hodně času v soubojovém klubu a dokonce jsme založily hudební skupinu HoPeZaMaMu. Až v poslední době jsem si všimla jistých podivností. Včera jsme soubojovaly a slečna Iva projevila chuť na moji démonickou kočku. Musela jsem ji zachraňovat, jinak by ji snad vážně snědla. No a pak jsme zavedly řeč na školní kuchyni. Slečna Iva ještě neměla možnost tam zavítat, tak jsem jí vypravovala, jak to tam chodí. No a pak slečna řekla, že se moc těší, až se tam podívá a že už se jí sbíhají sliny na skřítka! Samozřejmě jsem ji hned usměrňovala. Ale dnes to pokračovalo - nejdříve nabádala slečnu Orestu Vianuevu ke snězení osmáka a potom mi nabízela kousek skřítka, kterého zjevně ukrývá někde na hradě. Bohužel nemohu poskytnout žádný důkaz - naši rozmluvu jsem si nenahrála, takže slečna může tvrdit, že je to tvrzení proti tvrzení, ale tu věc s osmákem by mohla potvrdit slečna Oresta a možná i někdo další zaslechl něco ve Velké síni.

Iva WildDragon
Jistě, že jsem skřítka nejedla, to se přeci nedělá! - mrkne na slečnu a podsouvá jí voňavý balíček, je v něm kus pečeného masa podivného tvaru a vůně - Je si dejte slečno, moc dobré maso, jen Vám nemohu říct, z čeho je.... ne, uklidněte se, ta kočka žije, rozhodně to není z ní! Nechci ji zabít, kdepak! Jenom se tak v soubojovém klubu trošku popichujeme, toť vše. - tváří se jako neviňátko, podpoří to zářivým úsměvem plným špičatých zubů -
Nové!!
Máme dôkazy o sklonoch mdm. Ivy! Študentke Quei poslala tento list:
Iva WildDragon (2.8.2010 14:25) Spálit Re: Dar
Odpovědět no jooo! :D a pomluvy to nejsou, skřítek byl báječný, voňavý a křupavý! :D

Žádné komentáře: