pondělí 23. srpna 2010

Uzávěrka 2. i 3. kola letní fotosoutěže bude v pátek 27.8.!

Jsem tu zpátky z dovolené a připomínám, že je nejvyšší čas poslat kouzlofotky do naší soutěže! Pokud to ještě snad někdo netuší, tak téma 2. kola zní Nejkouzelnější prázdniny (pochlubte se, navštívili jste některé známé kouzelnické místo, významné kulturně či historicky? procesovali jste nějaké ty bájné krajiny, potkali zajímavé magické tvory?)
a pro 3. kolo máme speciální téma Nejrůžovější foto (můžete ho pojmout jak chcete, od romantického kýče po recesi či horor). Tyto snímky budou hodnoceny zvlášť jako 3. kolo, ovšem časově zároveň s kolem druhým.

Fotografie označené názvem posílejte na adresu redakce: trimeles@gmail.com
Prosím, aby délka názvu nepřesáhla maximálně 60 znaků, ale myslím, že tak 1-3 slova úplně stačí.
Chcete více podrobností? Podívejte se sem: http://trimeles.blogspot.com/2010/08/letni-fotosoutez-zluteho-trimela-23.html
Pokud si chcete připomenout výsledky hodnocení 1. kola, najdete je zde:
http://trimeles.blogspot.com/2010/08/letni-fotosoutez-vysledky-1-kola.html
Tady máte pro inspiraci dva obrázky ode mě:)

V kraji hobitů

Naše Lili v růžovém
Moc a moc děkuji porotě za její dosavadní práci – madam Elle i slečny Cerridwen, EAN, Niane a Natalie dodaly opravdu detailní slovní hodnocení fotek z 1. kola a já doufám, že všem zúčastněným tyto zajisté odborné názory pomohou, aby jejich další snímky byly ještě podařenější. Také doufám, že naše milé porotkyně budou mít dosti sil prohlédnout a zhodnotit i fotografie z 2. a 3. kola.
Děkuji také hlasujícím čtenářům, ale především děkuji všem účastníkům soutěže. Do 2. a 3. kola můžete však poslat povedené fotografie i vy, kdo jste se 1. kola neúčastnili – že, Lucy? :)
V sobotu 28. srpna se můžeme všichni těšit na zveřejnění nových soutěžních snímků!
Vaše Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: