pátek 8. února 2013

Odchází Ellka Willowa

Ačkoli by se nyní hodilo psát spíše o nové krvi, která přichází do všech kolejí, Mrzimor se v tuto chvíli vyrovnává s velikou ztrátou. Opouští nás bývalá prefektka, famfrpálová kapitánka, jediný žlutý „Snaživec roku,“ se 79% aktuálně nejlepší žlutá chytačka a hlavně super kamarádka Ellka Willowa.




Ellka působila na hradě od roku 2005. Odjakživa byla aktivní studentkou a působila také v kolejním časopisu.  Úspěšný byl pro ni zejména školní rok Léto 2006. V té době nosila prefektský odznak a dosáhla také Snaživce roku, což se doposud žádnému jinému žlutému nepodařilo.

Poté to šlo s Ellkou k ledu, a to doslova. Zmražená zůstala více než rok, a tak následovalo automatické smazání. V roce 2010 následoval velkolepý návrat. Ellka se opět dostává do popředí a angažuje se ve všem možném – od kolejního časopisu (ve kterém se proslavila jako sběratelka perliček), až po zasedačku.
Žlutí si ji ale určitě nejvíce pamatují jako famfrpálovou kapitánku. Byla to ona, kdo koučoval náš tým, když jsme po dlouhé době porazili Havraspár. Ellka dokázala na hřišti navodit skvělou atmosféru, myslím, že zejména jí vděčíme za famfrpálový vzestup, v čemž skvěle pokračuje Ywa od Roztodivných. A to v té době opět nosila stříbrný odznak. Často se také mydlila v soubojovém klubu.

O tom, že ji žlutí měli rádi, svědčí i fakt, že v roce 2011 se stala Osobností Mrzimoru (musím se ale pochlubit, že jsem jí šlapala na paty). :-)
Ve školním roce léto 2011 získala Ellka získala také nejvyšší kolejní ocenění: Řád Helgy z Mrzimoru.

Ani ve studiu nebyla Ellka žádná troškařka, složila si hned 4 NKÚ a všechny samozřejmě na vynikající. Jednou by se jistě stala uznávanou lékouzelnicí, o tom ona sama vždycky snila.

Že je něco v nepořádku, jsme někteří zjistila už v posledních lednových dnech, kdy Ellka aktivně rozdávala svůj majetek. Rozsypané květy budu oblékat vždy se vzpomínkou na tuhle nezapomenutelnou žlutou. Neztrácíme ale naději, už jednou se přece Ellka vrátila…

Více o Ellce se můžete dozvědět v jejím medailonku http://muzeumhogwarts.blogspot.cz/2011/09/ellka-willowa-existence-2005-kontakt.html
na stránkách mrzimorského muzea, který sepsala Ywa od Roztodivných.

Nezapomeneme!
Vicky Charmant

4 komentáře:

Ciline řekl(a)...

Odešla nejlepší, nejmilejší, nejžlutější Sellka <3 Budeš mi chybět.

Letitia řekl(a)...

Jej, Ellka sa vybrala do sveta mudlov? Tak nech sa vám tam darí čo najlepšie. A žltá nech vás nikdy neopúšťa! :)
Radostné dni a pokojné noci. Letitia.

Samantha řekl(a)...

Však ona to bez nás nevydrží a jednou se zase vrátí :)

Grapi řekl(a)...

Ellko! Zlomila bys mi srdce, kdybych nějaké ještě měla! :( Doufám, že víš, jak moc ti budeme chybět a jak jsme úžasný a že stejně polezeš na kolejní časopisy, aby sis přečetla co je novýho a budeš tahat info z Mattha a budeš okupovat návštěvní místnost. No stojí ti to za to? :D