pátek 8. února 2013

Pozvání pro novopečené žluté psavce a čerstvé psavé žluťásky!


Žlutý Trimeles rád uveřejní vaše články na téma Nováčci se představují (inspiraci najdete v naší rubrice Nováčci), případně Jak vzniklo moje jméno (viz takto nazvaná rubrika) – můžete nám o sobě prozradit, co uznáte za vhodné. No a samozřejmě honorář se vám může na začátku studia velice hodit!


Jednotlivé rubriky si můžete prohlížet poté, co poklepete hůlkou (nebo párátkem, případně i prstem) na nápis Rubriky nahoře pod nápisem Žlutý Trimeles – pak si už vyberete příslušnou rubriku a poklepem na ni se vám objeví všechny články daného tématu od nejnovějších po nejstarší:)

Abychom vás podpořili a vylepšili váš rozpočet před zápisem předmětů, nabízíme za mimořádně zdařilý článek mimořádně navýšenou odměnu až 10 srpců splatnou hned po vydání. Standardní trimelesí honorář je 8 sp - za článek delší než 4 palce -  a vyplácí se na konci měsíce, v případě nováčků ale uděláme výjimku a vyplatíme odměnu ihned po zveřejnění.

Můžete také vyzpovídat některého nového Mrzi-kolegu či Mrzi-kolegyni – pak pošleme 5 sp nováčkovi - autorovi rozhovoru a 5 sp zpovídanému nováčkovi!

Vaše příspěvky netrpělivě očekáváme na adrese redakce: trimeles@gmail.com. Určitě velice uvítáme i vaše obrázky, takže pokud rádi kreslíte, pochlubte se!
Nezapomeňte se podepsat svým kouzelnickým jménem! Lépe je zároveň i upozornit na odeslání hradní sovou. 
Možná, že to bude začátek vaší budoucí redaktorské kariéry!

A samozřejmě také všechny, kdo raději čtou než píší, vítám na stránkách našeho kolejního časopisu. Snad se vám u nás bude líbit!
Těší se Sophia Glis Glisová, šéfredaktorka ŽT

Žádné komentáře: