úterý 17. dubna 2012

Reportáž z Povelikonočního plesu


Referuje Ashaii Naomi Naiad
Oznámení o blížícím se plese nechalo chladnou málokterou příslušnici něžnějšího pohlaví. Už několik dnů předem se nesl hradem klapot střevíčků a šustění zkoušených šatů, kadeřníci z věčně nespokojených zákaznic málem dostávali infarkt a prodavači si mnuli ruce nad zběsilými nákupy na poslední chvíli. Pánové, pravda, zůstávali o něco klidnější, avšak tombola plná zajímavých cen přilákala i některé z jejich řad.

Den D nastal v sobotu 14. 4. v 19:00. Komnata nejvyšší potřeby, pro tento účel zvětšená do úctyhodných rozměrů, hostila v tento večer kromě obyvatel hradu a blízkého okolí také několik kouzelných celebrit. V obležení dámských pupíků dychtících po podpisu skončili především Zplašení lumíci, v průběhu večera nás svým zpěvem oblažovala také proslulá Lomilda Pěncová a její kapela Sedm trpaslíků.

Po malém zmatku se dostala na pódium hlavní moderátorka večera, Jostein Lauierová, která mimochodem vypadala naprosto úchvatně (viz foto). Jelikož všichni milujeme dlouhé proslovy (někdy zvládneme poslouchat i celých 5 minut), dala brzy prostor madam Lomildě a její první skladbě. Přítomné dámy, které početně převažovaly nad pány minimálně třikrát, si s nedostatkem tanečníků velmi dobře poradily. Málokdo si stěžoval, na čemž měli podíl také naši skvělí skřítkové a jimi připravené bohaté občerstvení.

Když dohrála hudba, nastal konečně všemi očekávaný okamžik – zahájení tomboly. Statečný pan Matthew se odhodlaně zhostil svého úkolu, ze všech sil točil Velkým kulovým, losoval, četl, gratuloval a předával a znovu losoval a losoval a losoval...a ano, mezitím také losoval. Přestože byly během tomboly dvě taneční (a čůrací) přestávky, cen bylo opravdu požehnaně, takže byl nakonec pan Matt zcela vyčerpán. Jistě budete všichni souhlasit s tím, že si zaslouží neskonalý obdiv (a hlasuju taky za ten pomník).

Slyšela jsem také něco o divoké after party, na to už se ale budete muset zeptat někoho jiného, jelikož já jsem v tu dobu už dávno sladce spinkala :D

Nakonec se mi podařilo krátce vyzpovídat i některé z dalších účastníků plesu, zde jsou tedy první názory a odpovědi na dotaz Mohla bys(te) našim čtenářům říct, jak se vám na plese líbilo?

Esperanza Milagrosa: No i když jsem byla sice spíš duchem nepřítomná, než přítomná, tak byl ples docela fajn :-), byla tam zábava, hudba i soutěže - všechno, co by ples měl na programu mít. Tombola byla parádní, už se těším, až ke mě ceny dorazí, zapamatovala jsem si jen jednu :-D.
A určitě doporučuju, jestli bude další ples a nebudete mít nic neodkladného, tak rozhodně přijďte ;-)

Angelica Arless: Tombola byla dlouhá, bylo hodně výher, ale bylo to milé. Líbila se mi :-) Na plese jsem zůstala mezi posledními a byla sranda :-)

 Pokračování ankety a další obrázky příště.

Žádné komentáře: