sobota 7. dubna 2012

Nezapomeňte nám poslat Úsměv! A foťte Velikonoce.

Blíží se uzávěrka 2. kola Jarní fotosoutěže! Již zítra v neděli ve 23:59. 
http://trimeles.blogspot.com/2012/03/jarni-fotosoutez-2-kolo-usmev-3-kolo.html
Myslím, že úsměvů není nikdy dost a už vůbec ne příliš moc, a přitom takový úsměv dokáže kolikrát divy! Takže doufám, že si jich budeme moci prohlédnout co nejvíce.



Celý další týden do neděle 15. 4. pak budeme očekávat fotografie pro 3. kolo - na téma Kouzelnické Velikonoce. Zajímají nás kouzelnické tradice a zvyky, rozhodně ale nevidíme Velikonoce jen jako "legalizované násilí", jak jsem také od někoho zaslechla. Velikonoce přece nejsou jen nějaké mudlovské šlehání pomlázkami, i když samozřejmě i to k nim patří - ovšemže jde o symbolické  úkony spojené s omlazující přírodní magií, nikoli o nějaké modřiny a jelita!
Avšak na fotkách bych ráda viděla i další zvyky, kouzla  a obřady spojené s velikonočními svátky. Míváte u vás nějakou tradiční velikonoční výzdobu? A co třeba sváteční velikonoční pokrmy?
A tak jsme si také řekli, že by bylo asi dobré, kdybyste k vašim snímkům připojili nejen název, ale také krátký komentář v rozsahu do 20 slov. Pochopitelně kvůli zachování tajemství je třeba, abyste komentář napsali způsobem, neprozrazujícím vaši identitu.

Na vaše obrázky se těší ostatní čtenáři Trimela, porota a
Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: