čtvrtek 6. ledna 2011

Soutěžíme se Smajlíkem - úvod

Drazí čtenáři (převážně jezevci), chtěl bych Vás přivítat u mého prvního článku (po dlouhé době), ve kterém naleznete informace o novém projektu, který časopis Žlutý Trimeles připravuje.
Jak již samotný název - Soutěžíme se Smajlíkem - napovídá, jedná se o řadu soutěží, vytvořených mou osobou, které by měly prověřit Vaše schopnosti orientace nejen na hradě, ale v kouzelnickém světě obecně.
Těchto soutěží proběhne celá řada a vytvářejí se další. Prozatím se budou vkládat soutěže minimálně jednou za týden, ale není vyloučeno, že pokud bude účast hojná, bude přidáváno více soutěží.

Těchto soutěží se bude moci zúčastnit každý - každý čtenář (ze žluté i jiné koleje). Zkrátka každý, kdo sem zavítá a bude mít možnost odpovědět. Komu však soutěže nejsou určeny, jsou nepřijatí studenti. Pokud se tedy chystáte teprve zaregistrovat, nemůžete se soutěží účastnit, neboť by Vám nemohla být poslána případná odměna.
Na závěr by se hodilo říci pár slov o odměnách. V každém kole bude možné nějakou získat (ať už menší, nebo větší). Pokud chcete, můžete darovat dobrovolný příspěvek, který bude využit na nákup odměn (své příspěvky posílejte do Trezoru č. 445566).
Řekl bych, že na úvod toto stačí. Pokud jsem na něco zapomněl, určitě článek aktualizuji. Co se týká termínu prvního kola, ten zůstává prozatím tajný - avšak bude to možná dříve, než si myslíte.
Smajlík Smoulík

Žádné komentáře: