sobota 13. listopadu 2010

Zmijozelský tým profesory rozdrtil, jak si povedou Mrzimorští?

V sobotu 13. listopadu se hrál na hřišti famfrpálový zápas. Proti sobě stály týmy Zmijozelu a tým složený z profesorů a zaměstnanců školy. Zmijozel byl se svojí vytuněnou sestavou favorizován, ale že zápas bude vlastně jenom v jeho režii, to čekal málokdo.
Zmijozel profesory sotva pustil k Camrálu a do fialových obručí padal jeden gól za druhým. Vždyť už ve čtrnácté minutě vedli zelení o neuvěřitelných 120 bodů!
Zmijozel má svůj tým opravdu vypilovaný, proto se na zápas se Zmijozelem musíme opravdu připravit. (Zneškodnit jim dobré hráče, ukradnout košťata - předcházející slova jsou křížem krážem přeškrtána) nachytat terčíky a nadopovat se dryáky. Jen pro porovnání, žádný z Mrzimorských nemá přes 60 terčíků, zato Zmijozelští mají takových hráčů šest.
Ale jak jsme viděli u zápasu s Nebelvírem, může rozhodnout i štěstí v náš prospěch, pokud Natalie chytne Zlatonku. Vždyť zápas může trvat i hodinu a deset minut, jako tento zápas, kdy za tento krátký čas chytla zlatonku Cerridwen Lowra Antares, ale skončit může i 570:0.
























Ale jak dopadne zápas Mrzimoru s týmem profesorů? Toť otázka. Hodně bude záležet na tom, v jaké sestavě oba týmy nastoupí. Pokud nastoupí profesoři v elitní sestavě, určitě by byli favorité, avšak pokud budou hrát stejně jako se Zmijozelem, vypadají naše šance velmi slibně. Vždyť profesoři neměli za celý zápas ani plný tým, i když se velice snažili. Kdyby ale nastoupili všichni sourozenci Orionisovi, slečna Aki san Marino a John Werewolf, tak by se měl zřejmě Mrzimor od nich leccos učit, vždyť máme pouze 6 hráčů, kteří překročili 50 terčíků a z toho dvě naděje ještě nemají natrénováno 100%. Ale pokud bychom my nastoupili v naší elitní sestavě, na profesorský tým v sestavě jako proti Zmijozelu určitě máme! Náš tým má výborný potenciál a několik našich nováčků má kvality starších hráčů. Krom toho máme úžasnou fanouškovskou podporu.

Takže 27.11. se to rozhodne, zda vyhraje povzbuzený tým Mrzimoru, nebo Profesoři! Co si o tom myslíte vy?


Paul Brewer

Žádné komentáře: