sobota 27. listopadu 2010

Krátká první zpráva z bleskového zápasu


Tak rychle snad ještě nikdy zápas mrzimorského týmu neskončil! Zatímco žlutí, zvyklí na čtyřiadvaceti- a vícehodinové souboje, si předem rozdělovali služby a směny, aby byl na hřišti plný stav ve dne i v noci - tentokrát již 12 minut po vypuštění Zlatonky skončil tento nevyzpytatelný okřídlený míček v chytačské rukavici pana Filiuse Orionise!
Mrzimor přitom - na rozdíl od profesorů -

neměl žádný problém se střídáním a obsazením postů, všichni hráči měli mistrovskou výkonnost - ovšem nakonec rozhodly roky leteckých zkušeností a především velké štěstí na straně fialového týmu. Vždyť ještě v čase 1:05 herního času byl stav 130:280 a po snížení na 140:280 by v případě úspěchu mrzimorské chytačky vítězství bylo patřilo Mrzimoru. A to za této situace profesoři hráli pouze ve čtyřech, neměli na hřišti jediného střelce a branky hájila kachna - totiž pan profesor Papulka pod vlivem kachní kletby...

...

Jenomže Zlatonka dala přednost panu Filovi, jak už bylo řečeno, a na "kdyby" se famfrpál zkrátka nehraje.

Nicméně mrzimorský tým podal výborný výkon a rozhodně se nemusí stydět - a na rozdíl od profesorů, my máme kariéru před sebou:)

Další komentáře a obrázky se v Trimelovi objeví již brzy! Můžete se těšit i na sbírku již pověstných fanouškovských sloganů!
Sophia Glis Glisová

Žádné komentáře: