středa 3. listopadu 2010

Duchové ve VS - Co na ně řekli obyvatelé hradu?


Bystřejší z Vás si mohli povšimnout, že v den oslavy Dušiček po Velké síni sem a tam létali čtyři duchové. Zaslechla jsem na ně různé názory, proto jsem se rozhodla prozkoumat je trochu blíže. A jak dopadl můj výzkum? Který duch si získal srdce obyvatel hradu a který si to u nich vyloženě pokazil?

Kristie Smithová si na první pohled oblíbila zeleného, kolejního ducha. Jeho barva má podle ní pěkný odstín a navíc je tak skvěle hyperaktivní! Hned by ho brala domů. Naopak červeného by si domů nikdy nevzala, je prostě divný….

Srdce Ellky Willowe si okamžitě získal žlutý duch, avšak vůbec ne kvůli její příslušnosti k Mrzimoru. Prostě se skvěle usmívá a připomíná jí kus točené vanilkové zmrzliny. K nakousnutí!

Isabellu Anne Swan naopak všichni dušíci neskutečně prudí, jelikož jí sekají počítač. Jak to ale dokážou, vždyť nejsou schopni sekyru udržet? Toť záhadou. Nejhezčí je přeci ale jen ten modrý, kvůli neodolatelné barvě a pak také žlutý, který je podle Is vyloženě slaďouš. Naopak červený duch je prý moc červený a tváří se až moc jako kolejní, když zuří, protože mu někdo schoval jeho oblíbený míče-pracovní nástroj.

Podle Jane Mooren jsou duchové příjemné zpestření VS. Když už ji ale nutím, aby si vybrala, zvolila by prý červeného kvůli krásné barvě a poté okouzlujícně se usmívajícího žlutého dušíka! Nejmenší zalíbení neshledala ani u jednoho, taky možnost.


Obeslala jsem co nejvíce lidí, na které mi vyšel čas, bohužel odpovědi dostala opravdu jen od čtyř. I tak si jich vážím. Hodnocení duchů proto nebude zrovna objektivní, ale zatím to vypadá takhle:




První místo s přehledem zaujal ŽLUTÝ DUCH! Prosím potlesk!


Na druhém místě se usídlili ZELENÝ i MODRÝ DUCH zároveň! Také prosím o potlesk.


No a totálně to projel duch ČERVENÝ, který se nejhůře tváří. Měl by na svém výrazu zapracovat.





Tímto to ale nekončí, prosím Vás o hlasování v anketě – který duch se nejvíce líbí Vám?
Za pár dní se můžete těšit na krátké vyhodnocení.

Alanise Olien Harlin

1 komentář:

Nebelbrach.Mechacha řekl(a)...

Ten Phosgen vypadá děsivě. :-D