neděle 3. července 2011

Soutěž pro všechny nováčky

Milí nováčci,
Jménem celého Mrzimoru bych Vás všechny ráda prvně uvítala na hradě. Ani letos neopustíme naši tradici – nováčkovskou soutěž. Hlavní cenou bude jako obvykle kompletní nová školní uniforma. (Ta se vám po zařazení automaticky obarví na správnou kolejní barvu, nemusíte se tedy bát, že byste dostali mrzimorskou a po zařazení do jiné koleje by vám byla na nic, pozn. redakce.) Jako každý rok ale s prázdnou neodejde žádný z účastníků. Připraveno je i spousta dalších praktických dárků. Zúčastnit se může naprosto každý z aktuálních nováčků (zdůrazňuji těch "papírových", nikoli ten, kdo se za nováčka považuje několikátým rokem). :-)

Jak bude soutěž probíhat?
Opět máme připravená tři kola. Za každé vypracované kolo dostanete body, které v úplném závěru spočítáme a vyhlásíme vítěze (pokud by došlo ke shodě, budeme opět veřejně losovat - jako v minulých letech). U některých kol budou body přidělovány také podle času odevzdání – pokud se tak stane, bude to zdůrazněno u zadání. Všechna kola jsou zaměřená na náš hrad a naše společenství, snad vám úkoly pomohou se i na hradě trochu zorientovat, to je také účelem. :-)


První kolo se objeví co nevidět, sledujte tedy Žlutého Trimela! :-) A já prozradím, že půjde o kris-kros, můžete tedy začít trénovat. :-)
Za organizaci soutěže Vicky Charmant




2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Yahoo ;). Budu pracovat jako nikdy. Nová uniforma +usměje se+ to bude něco... :)
Těším se do hradu a doufám, že se připojím k mrzimorským ;).


Lodnis Avicellus Night

Sam-Am řekl(a)...

Když se budu tvářit jako nováček, určitě mi to projde, Vicky? O:-)