úterý 19. července 2011

Dotazník

Dobrý den, milí čtenáři,
patrně jste již zaznamenali, že na některých místech našeho kouzelného hradu visí prosba o vyplnění jednoho takového dotazníku. Prvně bychom ovšem chtěli říct, proč ten dotazník vznikl a jaký má účel, proto budeme nadšeni, budete-li poslouchat pozorně ;)

Celý nápad s dotazníkem vznikl asi před měsícem. Byl spatlán, aby redakci prozradil, po čem čtenáři nejen touží, ale přímo baží, a také, aby zjistil, co patří do zájmů jeho ctěných čtenářů, mezi kterými jste i Vy.
Lepší je přeci psát o tentononcu, který zajímá větší část hradu, než o tentononcu, jenž je zájmem pěti lidí a půlky skřítka. A co by to byl za úspěch mít kvalitní článek, který kvalitní redaktor sestaví na téma, které jej samotného zajímá! To už pomalu zní jako dobrý plán na „zkvalitnění Žlutého Trimela“. A nyní si představte, že čtete časopis píšící o Vašich zájmech :) Samozřejmě je těžce možné vyhovět zájmů všech ve stejné míře, avšak uděláme to nejlepší, co je v našich silách, aby čtenáři byli spokojeni a našli zde své záliby.

A tím získáme nejen jakési náměty na články, spíše témata, která zajímají podstatnou část, ale také i informace pro chod časopisu, například, jaká by měla být odměna za článek anebo proč čtenáři čtou kolejní plátek, popřípadě co se Vám na Trimelovi líbí a co ne.
Pevně věříme, že právě s Vaší pomocí získáme cenné informace, jejichž výsledek si užijete hlavně Vy ;)

A zde se konečně dostáváme k samotnému dotazníku, který můžete vyplnit kliknutím na tento odkaz, který se otevře v novém okně. Měl by zabrat více než šest minut, proto, prosím, počítejte s časovou rezervou asi deseti až patnácti minut.
Děkujeme za Váš čas, sílu, ochotu a Vaše odpovědi.

Žádné komentáře: