neděle 2. srpna 2009

Noví plyšáci sú tu!

Pán profesor John spravil veľkú radosť všetkým študentom na hog, keď na PU uviedol novú plyšovú kolekciu.

"Byla mi svěřena Příčná ulice. Zachyběla mi práce na kolekcích, tak jsem si dovolil dát na pulty nové plyšové hračky v rámci tzv. Plyšové kolekce.
Nyní tedy vezměte své váčky s galeony a doufám, že se bezmála deset nových plyšáků stane oblíbenou součástí vašich postelí."

Na Hrade nastal doslova chaos, každý sa tlačil k obchodu, aby si stihol uchmatnúť toho svojho plyšáčika :] Musím povedať, že výber plyšákov je dosť veľký a každý si príde na svoje :]
Väčšinou v obchode ponúkajú plyšákov na zem a to až 10. Do ruky si môžete kúpiť len jedného plyšáčika. Cenovo sa plyšáky pohybujú od 5 srpcov až po 1 galeon a 3 srpce.

Keď som tam celá udychčaná vošla, ľutovala som, že tam nie sú kabínky a ja ich poriadne nemôžem vidieť. Rýchlo som išla do VS hľadať niekoho, kto má lupu, aby som ich uvidela lepšie. Podarilo sa! Väčšina študentov však lupu nemá a preto im poskytneme pohľad na plyšákov, ako vyzerajú v skutočnosti, aby si mohli ľahšie vybrať toho svojho plyšáčika :]

Plyšový medvěd s mašlí

Modrá plyšová kulička
Mlsný plyšový medvídek
Plyšový králíček s ohnutým ouškem

Medvídek šikovné švadleny


Sluneční plyšový zajíček


Oplácaný plyšový méďa
Nafoukaný plyšový méďula
Polární plyšový medvídek
Bílý plyšový zajíček
Na záver dúfam, že Pu znova nepostihne plyšacia choroba, ako sa už raz stalo, a naše nové plyšaky nezmiznu :]

"I kouzelné hračky trpí nemocemi, ano. A Příčnou prolétl vir tak nebezpečný, že se mu povedlo vyhubit všechny plyšové draky a žabí sošky. I to se stává. Nebyli jsme proti tomu pojištění (Gringottovi s tím opravdu nepočítali), takže se omlouváme, ale náhradu škody nemůže dostat ani majitel hračkářství, ani ti nešťastníci, kteří si ony hračky koupili." (22. 4. 2008)
Ten deň bol naozaj smutný, ale ja verím, že sa už viac nikdy nezopakuje :]

Prosím čitateľov, aby v komentároch napísali svoj názor, ktorý z plyšákov je najkrajší :○]

Z Příčné ulice Lucy Koralka

2 komentáře:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Výborně, takto má vypadat aktuální zpravodajství, kolegyně Lucy! Hned jsem běžela do hračkářství a prozradím, že mému srdci byl nejbližší Mlsný plyšový medvídek, je totiž dá se říci žlutý:)za 0-7-10 to byla navíc výhodná koupě. (Lupa je opravdu užitečná a já si bez ní svůj život nedovedu představit...)

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Až se mi bude chtít a nebudu mít co na práci, doplním vám do článku možná názvy plyšáků pro vaši snadnější orientaci v obchodě:)