úterý 4. srpna 2009

Čtenářská tipovací soutěž:

16. tipovací otázka: Co to je Zdroj Zla a jak působí? (Celkem anonymně hlasovalo 18 čtenářů, správně tipovala tentokrát celá polovina z nich.)

a) Černý pramen, z něhož prýští koncentrované Zlo 6 (33%)
b) Obrovský magnet, který přitahuje své oběti smrtící silou Zla 1 (5%)
c) Veliký zářící krystal, vysílající ničivou energii Zla 9 (50%)
d) Temný oheň, který spaluje své oběti a mění je v Zombie 2 (11%)

Soví poštou poslaly své tipy čtyři dívky: Alanise Olien Harlin volila d) Temný oheň, Vicky Charmant b) Obrovský magnet, Lili Smeaglová a Lucy Koralka si vybraly c) Veliký zářící krystal, vysílající ničivou energii Zla - a právě ony získaly za správný tip každá 1 bod.

Takže stav po 16. tipovací odpovědi: 1. Lucy Koralka (celkem 13 b), 2.Lili Smeaglová (celkem 11 b), 3.-4. Christina von Luna a Vicky Charmant (celkem 1 b), 5.-6. Alanise Olien Harlin a Kathlin Rownson (zatím 0 b)


Zvláštní úkol!
Připomínám zadání: Napište nejméně na 3 palce (maximálně 8 palců), jakým způsobem si myslíte, že obyvatelé Bradavické školy proti Zlu budou bojovat (vyjděte ze zvolené možnosti v tipovací otázce), jak jim pomohou zvláštní schopnosti Aidy a Fiony a jak to dopadne. Zahyne někdo při obraně školy?

Zvláštní úkol poslaly tři slečny: Vicky Charmant, Lili Smeaglová a Lucy Koralka. Jak jsem už psala minule, zajímavost jejich příspěvků budete hodnotit vy, naši čtenáři – v hlasování můžete dát svůj hlas té soutěžní povídce, která se vám nejvíc zalíbí. Připomínám, že zde není rozhodující, jestli autorka správně odhadla další děj románu Aida Valemínka! Rozhodnout by mělo to, která povídka je nejvíce napínavá a originální – podle vašeho názoru. Soutěžící s nejvyšším počtem hlasů dostane 3 body do Čtenářské soutěže, druhá dostane 2 body a třetí 1 bod. Hlasujte na obvyklém místě!

A ještě 17. tipovací otázka:
Když se po skončeném boji Aida probere, zjistí, že vypadá jinak, než dřív. Co se stane Aidě?
a) zbělejí jí vlasy
b) zčernají jí oči
c) na tváři jí zůstane bílá jizva
d) na čele jí zůstane černé znamení ve tvaru krystalu
A ještě přidám nový zvláštní úkol:
Nakreslete jakoukoli ilustraci k Aidě Valemínce. O pořadí a tedy také počtu bodů rozhodnou opět čtenáři (např. při počtu 10 účastníků by první dostal 10 bodů a desátý jeden bod!). Tipujte v anketě a posílejte odpovědi soví poštou, obrázky e-sovou na adresu sophia.glis(zavináč)gmail.com. A protože i šéfredaktorka má právo na zaslouženou dovolenou, máte tentokrát termín až do půlnoci 15. srpna!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Já jsem tady hlasovala pro c), ale sovou jsem poslala d), ach jo :D

Al:)