čtvrtek 31. ledna 2013

Zvládne si Mrzimor udržet stříbrnou příčku??

Když jsem před pár dny opustila chladné kraje Mrazákolandu a navrátila se zpět do školy, byla jsem na své spolužáky velmi pyšná. Ve školním poháru si drželi krásné druhé místo! Suverénně vede Nebelvír, vzápětí za žlutými se drží Zmijozel a na poslední příčce zastává momentálně Havraspár.

Všichni ale známe manýry našich pánů učitelů, kteří s oblibou opravují úkoly na poslední možnou chvíli. Mohou tyto "body za 5 minut 12" ještě nějak zamíchat pořadím? Nebo si žlutí letos odnesou krásné druhé místo a budou zase o krok blíž vítězství v příštím školním roce?

Jak to vidí moji spolužáci, kteří body celý rok poctivě sbírali se můžete dočíst níže.
Andrew Uroboros: Jsem rozhodně přesvědčen, že si Marzimor svou příčku udrží a obhájí. Žádné míchání nebude ;o)
Samantha Ulvenová: 
Oresta Vianueva: Ráda bych věřila, že body, co ještě budou udělené nás třeba výrazně pošlou do předu... Ale proti zmijozelu a jejich bodů si tím nejsem jistá... Ale myslím si, že jsme schopni si udržet druhou příčku :) 
Alba Jacquelin: Myslím si, že druzí zůstaneme, ty rozdíly jsou dost patrné, takže první už nebudeme a třetí taky ne.
A co na to studenti ostatních kolejí?
Eineann Mag Lasair: Inu, naděje umírá poslední, ne? =)
Nicole Landin: Vzhledem k tomu, že už zbývá všehovšudy jen půl druhého dne do ukončení bodování - Mrzimor má určitě dost velkou šanci obhájit 2. místo. Tedy pokud se celý vesmír nepřetrhne a zmijozelští na poslední chvíli odněkud nevcucnou neuvěřitelných 3000 bodů...což si nemyslím. ;-)
Bára Coccinelle: Ráda bych ti dala nějakou jasnější odpověď, ale včera jsem se po vážně dlouhé době vrátila z mrazáku, takže nemám přehled vůbec o ničem...:( Ale věřím, že Mrzimor toho je v tuhle chvíli schopen...a já budu držet palce:) 
Doufám, že jste si všichni nějaký ten svůj názor utvořili :) Nyní nám nezbývá než čekat do závěrečné slavnosti! A já, jako správná mrzimorská studentka budu držet pěstí, aby nám to druhé místo (tfuj, tfuj, tfuj! :) ) letos vyšlo! :) 

Žádné komentáře: