sobota 5. ledna 2013

Osobnost Mrzimoru - Zima 2013

Jak tomu každý rok bývá zvykem, i tento rok jsme si v naší koleji volili tzv. Osobnost Mrzimoru. Předávání cen proběhlo ve středu 19. 12. v 19 hodin v komnatě nejvyšší potřeby. A právě o něm vám budu vyprávět. I přes menší komplikace, kterými bylo menší zemětřesení při předávání cen, se nám všem večírek líbil a užili jsme si ho.


Ale abych začala znovu od začátku. Každý rok si volíme Osobnost Mrzimoru a právě tento máme poprvé jako Osobnost chlapce. Není jím nikdo jiný než náš skvělý prefekt Andrew Uroboros

Celou tuto řekněme soutěž organizovala Vendeousa Asio Otusová. Naneštěstí se  tento rok s organizováním rozloučí a komu své žezlo dále předá, to je velká hádanka. Zájemci se můžou u ní přihlásit a v případě většího zájmu možná bude vyhlášen i konkurz. Ale to už jsem opět vybočila trošku z tématu. 
Vraťme se tedy zpátky. Hlasovalo se ve dvou kolech a hlasování dopadlo následovně: v prvním kole byli Andy se Sam se dvanácti hlasy na prvním místě, Grapi spolu s Eliz s jedenácti hlasy na druhém místě a nakonec naše famfrpálová kapitánka Ywa s deseti hlasy na třetím místě.

A jak dopadlo druhé kolo?
Pro celou kolej určitě důležitý Andy Uroboros na prvním místě se sedmi hlasy, úžasná primuska Samantha Ulvenová spolu s neméně úžasnou prefektkou Elizabeth Gibsonovou na druhém místě se čtyřmi hlasy, bezvadná kapitánka Ywa z Rozpodivných na třetím místě se třemi hlasy a v neposlední řadě dušice Magrápa Česneková, která se stará o velmi dobrou atmosféru v koleji na čtvrtém místě s jedním hlasem.
Ještě bych ráda všem pogratulovala, protože není pochyb, že si tato ocenění určitě zaslouží a že by bez nich nebyl Mrzimor Mrzimorem. Tedy ještě jednou: gratuluji. 

Nakonec si také Vendy dovolila uveřejnit poslední cenu Emeritní osobnost Mrzimoru, kterou získala Felicitas Frobisherová.

Ocenění dostali nejen květiny, ale i polibek a dva různé diplomy. Můžete si je prohlédnout a uznale pokývat hlavou nad provedením.
Vea Sophie Williams

Žádné komentáře: