čtvrtek 17. ledna 2013

To nejlepší z Mrazákolandu!

Zdravím všechny nadšené čtenáře Žlutého Trimela ! :))

Ještě to sice není tak úplně oficiální, neboť náš pan řídící je merlinužel velice zaneprázdněná osobnost, ale věřím, že mi co nejdříve zajistí zpáteční jízdenku z Mrazákolandu a já se s vámi všemi opět setkám na chodbách hradu!!
Mnozí z vás ale jistě nemají ani tušení, jak to tady vypadá ... Řekneme si ... brrr, zima ... Ale to není tak docela pravda ! Teda ... ta zima dozajisté ano, ale užijete si tu taky spoustu zábavy! Máte tušení, kolik starých známých a kamarádů jsem tu potkala?? To dobré na tom také je, že se o prostory dělíme i s natěšenými nováčky, tzv. lososy. A s těmi je někdy také srandy, to byste nevěřili! 

A když takhle po večerech sedíte smutně u zamrzlého jezera a snažíte se skrz tlustý led zahlédnout, co se skrývá pod hladinou, jakési svítící "potvůrky" vám vždy zaručeně zvednou náladu! Samozřejmě ale jen do té doby, než vytáhnou svůj malý trojzubec, podobný tomu, co má Poseidon, a vší silou ho zabodnou do svého protivníka :/ 

U nás v Mrazákolandu ale není ani zdaleko taková sranda jako s vámi v Kolejní místnosti či Velké síni! Zkrátka a dobře ... doufám, že to nebude moc dlouho trvat a pan řídící se spolu se svou rozkošnou kachničkou smiluje a dá mi svolení ke vstupu do hradu :)) 


S pozdravem a rampouchem u nosu
Dairine von Cartage

1 komentář:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Ahoj Dairi, už se na tebe moc těšíme!