pondělí 7. března 2011

Zprávy z Turnaje

Začátek turnaje se pomalu blíží, jelikož čas utíká neúprosně a nenechá nás vydechnout.

Mnozí z vás již jistě objevili přenašedlo a zaregistrovali se v prostorách, jež byly připraveny pro velký doprovod každého šampiona, jako jsou pomocníci, náhradníci, morální podpory, či jen zvědavci, kteří si takovou věc nechtějí nechat ujít. Přece jen, je to velká záležitost mezinárodního měřítka a my se tak můžeme ukázat před velkou konkurencí zahraničních škol.

Abych se však ještě vrátila k tomu zástupu lidí, kteří se rozhodli zaregistrovat a seznámit se s dalšími lidmi. Naše škola je v tomto ohledu velmi plodná. Nevím, zda jste to již zkoumali, ale naše škola má prozatím největší počet zaregistrovaných uživatelů. Což opravdu svědčí o velkém zájmu z naší strany a je tak jasné, že nám tento turnaj není nijak lhostejný. A až započne, může se naše šampionka a její doprovod těšit velké podpoře, a to jak na naší škole, tak i přímo na foru.


Jistě vás napadá, jak to je s prvním úkolem. Odpověď je jednoduchá. Je to na velmi dobré cestě. V prostorách pro organizátory probíhají „divoké“ diskuze co a jak, a pomalu si odškrtáváme splněné části. Ale nebojte, k hádkám či pranicím nedochází, zatím se dokážeme normálně domluvit. Nebude to již však dlouho trvat a první úkol bude na 100 % hotový, a již se bude jen čekat na vhodný čas, kdy ho odtajnit šampionům. Sama se na něm podílím velkou částí, takže se mají opravdu na co těšit.


Šampionům přeji pevné nervy a mnoho štěstí :-).

Selena Enail Smithová

Aktualizace: V Corvinu Declaratio byla již dnes dopoledne (7.3.2011 09:31) zveřejněna tato zpráva:
"Šampioni Turnaje tří kouzelníků již obdrželi zadání prvního úkolu. Nyní mají 10 dní na jeho zpracování."
Tak tedy ať se ti daří, Larrie!

Žádné komentáře: