úterý 29. března 2011

Flower power ve Velké síni

Referuje Dimin Dragondead. / K večeru 28.3. se ve VS vytvořila opravdu magická atmosféra. Začalo to tím, že madam Leti chtěla použít květinové kouzlo na jednu studentku z nebelvírské koleje.

Kouzlo se jí nepovedlo, ale z ničeho nic se kytička objevila v rukou všech. To opravdu nikdo nechápal. Co bylo ještě zajímavější, že se po VS začala ozývat hippie-hesla jako třeba: PEACE, LOVE, EMPATHY!, Make LOVE, not WAR! nebo Flower power. Ale co bylo nejzajímavější, tak kdykoliv někdo řekl „Flower power“, tak se všem změnila barva květiny. Samozřejmě ve VS začalo šílenství a všichni hned po sobě začali na celou VS hulákat Flower power. Kdyby to bylo něco jiného, okamžitě by to byl spam a všichni by se šli koupat. Ale tentokrát jim to profesoři povolili, a tak ve VS nebylo slyšet nic jiného. Nakonec k nám došel i pan ředitel, ale jakmile nás slyšel, urychleně opustil VS. Ani se mu nedivím, poslouchat pubertální studenty po sobě řvát FLOWER POWER, nejednoho ředitele by z toho asi kleplo. Nakonec toto vše pokračovalo dál a dál a dál. Už tu byly slyšet slogany jako třeba:

Lucy Koralka > Ach flower power, daj nám sílu to vytiahnuť!

Tak to byl lehký večer ve VS, který byl skoro jako každý něčím neobvyklý. Však co byste čekali, jsme přece v Bradavicích!



Pozn. redakce: Květiny a všeobjímající láska vládnou Velké síni i následující den!
(Foto autor článku)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

To kouzlo asi chtěla uvalit na mě. Jen nechápu, přoč si nás s Bris pořád všichni pletou, i když je zrovna teď na výletě v mrazákolandu. :D

Bilkis