neděle 27. března 2011

Opeřený terorista v gumovém hávu opět útočí

Vyjevený komentář Herwen Indil Eruvea
Už je to tady! Zachraň se, kdo můžeš! „Mír a lásku, bratři a sestry“!  
Tak tato slova byla u ledu již přes 40 let (a nikomu se po nich asi ani moc nezastesklo) a přesto jistá bytost s pařátkem na nejmocnější osobě hradu s nimi opět vyplula na povrch. Včera 26.03.2011, v celkem pozdních odpoledních hodinách, kdy se většina hradních obyvatel v klidu oddávala odpočinku po vydatném obědě, zjevil ve Velké síni a následně i na ošetřovně podivně oblečený kouzelník. Vypadal celkem povědomě, tedy alespoň než se začal dopovat omlazujícími lektvary, které mu samy hlásily, že v jeho značně archaického věku je mu to na prd! Byl oblečen do volné bílé košile, volných kalhot, okolo hlavy měl ovázaný jakýsi podivný barevný šátek (ano, troufám si tvrdit, že to byl šátek), podivné modré brýle a byl obut do šněrovacích lýkových bot. Rozdával všem na potkání květiny a usmíval se od ucha k uchu. Co však udivilo všechny kolem nejvíce, byla jeho hesla: Make LOVE, not WAR!!! FLOWER POWER!!! PEACE!  LOVE! EMPATHY!

Pro větší názornost zde :

Ano, přátelé, nepletete se! Je to sám náš velectěný pan Šídící, opět jen jako bezduchá loutka v pařátcích nevyzpytatelné a zlomyslné gumové kačenky. Ehm... VIVAT! (přeci jen bych nechtěla, aby mě stihl její hněv).
Tentokráte tato rozmarná opeřená dáma propadla kdysi populárnímu stylu Hippies. Jak se to stalo, netuším (a asi ani nechci vědět :D). Jisté je jenom to, že svou ehm...dobrotou, láskou a touhou po míru nakazila našeho pana Ředitele. Je tedy jen otázkou času, kdy se nakazí celý náš milovaný hrad. Takže pozor, dámy a pánové, VLNA KVĚTINOVÝCH DĚTÍ JE OPĚT ZDE!!!

No, když už nic, tak alespoň Květinářství u Okvětné se zvednou tržby ;)



5 komentářů:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Aneb mír a láska jsou pro současné studenty něčím natolik neobvyklým a nečekaným, že jsou spíše vyděšeni než cokoli jiného a hlasatele podobných hesel považují za šílence... není to tak trochu smutné?
Ale jinak... ani po dvojím vložení fotografie gumové kachničky tato není vidět! Je to ten prázdný žlutý čtverec vpravo v textu... kachnička je přece jenom nějaká podezřelá.

Anonymní řekl(a)...

Herwen :

Kachnička je podezřelá vždycky, už z principu :D

Sam-Am řekl(a)...

Já dostala od pana ředitele včera na ošetřovně kytku a ani nevím za co. :D

Anseiola řekl(a)...

by mne zajímalo, čím se pan ředitel upravil :)

Anonymní řekl(a)...

Herwen :

Pan Šíditel je přeci vytuněný magič ;) :D