neděle 27. března 2011

Famfrpálová sezóna Léto 2011 zahájena!

Mrzimoru letos patřil úplně první trénink sezóny a myslím, že jsme si ho fakt užili – termín z pátka na sobotu o víkendu, kdy nekončí úkoly, to je vlastně nejlepší možný čas.

Musím s potěšením říci, že letos si koleje rozdělily časy tréninků opravdu spravedlivě – každá má jeden na konci termínu výuky a jeden „uprostřed“, plus jeden trénink je pá-so a druhý so-ne. Prostě při dobré vůli se dá domluvit ke všeobecné spokojenosti.

Počasí bylo příznivé a pod vedením nové kapitánky Ellky se sešla početná sestava zkušených i začínajících famfrpálistů. To se ví, že žádné podrobnosti z naší nejnovější herní taktiky vám tu neprozradím, ale vězte, že ještě včera okolo půlnoci nad hřištěm vesele poletovalo celých třináct hráčů. Přes den se občas muselo na některé posty i čekat:)

Nějaké zajímavosti?

Magrápa před tréninkem požila několik mudlovských piv, takže viděla hned pět camrálů a patnáct brankových obručí. Díky tomu se vždy do některé trefila! Také její pověstné povzbuzovací slogany nabraly nevídané grády:

Magrápa Česneková > Koště, pytel, kšanda, je tu s námi sranda. Žlutá barva, to je mor, bojí se i mozkomor! :D

Nicméně probrali jsme i záležitosti Grápina mudlovského studia, v jehož rámci se překvapivě musí zabývat i věštěním, a to prosím bez pomoci věštecké koule:

Magrápa Česneková > Ywí, kolik m3 borovice vytěžim za 80 let na 500 ha písku :D

Vicky zůstala doma bez dozoru rodičů s instrukcemi, že musí vyvenčit svíčky, nezapomenout nechat hořet psa a vyvětrat chleba… nebo že by to bylo nějak jinak? Znáte to, rodiče mají takových instrukcí… Vicky ale udělala to, že strávila na hřišti 17 hodin a teď je natrénovaná tak ohromně, že se můžete začít třást!

Ywa si stále stěžovala na hlad a marně něco hledala v ledničce, naopak Vendy se cpala lízátky a burizóny ve velkém. Nicholas si vystačil se svou tradiční drogou – kafem.

Vynikající talent pro střelbu projevila mladá začátečnice Samantha Am – jestli jí to takhle půjde při zápasech, tak ze soupeřů zbudou jen řešeta.


Chytačů si trénujeme pro jistotu raději víc, ale nejlepší je, že se nám vrátila Natalie! Snad jsme tak prokletí mrzimorských chytačů konečně zlomili (viz článek v ŽT z 2.2.2011).
Co dodat? To už nechám na ostatních. Kapitánka Ellka nás pochválila a my se už těšíme na příští trénink, který budeme mít od sobotního do nedělního večera 16.-17. dubna.
Sophia Glis Glisová

4 komentáře:

Narcissa řekl(a)...

Nat, tak tys ji chytila a nezapsala se do Síně pohárů? Hej, to budeš muset napravit, při zápase chytej! =D

Rosalie Ellen řekl(a)...

16-17. dubna? :) Jů, trénink na moje narozeniny! :D

Grapi řekl(a)...

a stejně jsem to nevyvěštila :D

Natalie řekl(a)...

Cissi když on to při zápase zase chytí někdo jiný :/ Ale ne tentokrát se do té Síně dostanu, musím! :D