sobota 18. září 2010

Mrzimorský nováčkovský večírek

Pro všechny, kdo se nemohli zúčastnit (včetně šéfredaktorky) sepsal hlavní organizátor večera, novopečený prefekt Paul Brewer.

Navzdory nepříliš příznivému datu se nás na večírku nejen pro nováčky sešlo opravdu hodně! Žlutá barva vířila opravdu všude, a užili jsme si opravdu příjemný čtvrtek 8.9.
Myslím si, že si akci všichni nováčci užili, byl pro ně totiž připraven kvíz, který je doprovázel celý večer. A užili si to nejenom nováčci, věděli jste, jak skvěle dokáží mrzimorští tancovat tango?
Nováčci se dozvěděli nějaké nové informace a kvíz je provedl po celém mrzimorském impériu, od Mrziwebu, přes Trimela a dovedl je až třeba do knihovny.
A že otázky nebyly úplně lehké, vám dosvědčí fakt, že nováčci třeba správně přišli na nejoblíbenější hračku Clemmie Conwillové či poznali správně svoji spolužačku pomocí obrázků (odpověď je samozřejmě v příloze ročenky Zimy 2010).
A jak to nakonec dopadlo?
Ve velmi dramatickém závěru dotáhla Nicol Nash Orchidis dalšího z aktivních mrzimorských nováčků, Bikea Shariuse a musel mezi nimi rozhodnout tzv. rozstřel a v něm zvítězila Nicol!
Drama se konalo i při rozhodování o třetí místo, taktéž v rozstřelu zvítězil Jake Taylor Danys nad Jane Karen Langley, ta však projevila kolejního ducha a nechala se slyšet, že „Hlavní je, že vyhrál Mrzimor!“
Takže gratuluji vítězům a doufám, že jim nadšení vydrží. :)

Vyjádření vítězky, Nicol Nash Orchidis:

„Večírek byl úžasný! :)
Myslím si, že si to všichni užili, napjatí nebyli jen noví studenti Mrzimoru, nýbrž i ti staří mazáci. Otázky byly opravdu těžké žádné ulejvárny, takže jestli si myslíte, že jsme si své vítězné příčky vydobyli nějak lehce, tak se pletete. :)
Navíc bych ráda poděkovala všem za skvělou atmosféru, kterou mrzimorská kolej vytvořila. Taky velikánské díky patří Paulovi, který celou tuhle akci zorganizoval, který vymyslel skvělé soutěžní otázky. Díky taky DJům večera, kterými jsme vlastně byli všichni, za skvělý mix hudby. Děkuji svým soupeřům za skvělou zábavu.
Skvělá zábava, skvělá společnost. Skvělý večer!“

Večírek končil až pozdě večer, takže na fotce z večírku je jen hrstka z nás. :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zapomněl jsem dodat poděkování Nicholasi McElenovi za poskytnutí hudby.

Paul