čtvrtek 15. července 2010

Velká letní fotosoutěž má jedno nové téma navíc: Nejrůžovější foto!

Ve čtvrtek 8. července byla vyhlášena již druhá fotografická soutěž Žlutého Trimela. Podrobná pravidla najdete zde: http://trimeles.blogspot.com/2010/07/velka-letni-fotosoutez-zluteho-trimela.html. Nechci se opakovat, ale přečtěte si pravidla pozorně v uvedeném článku, ať nedojde k nějakým nedorozuměním..

Připomínám, že do prvního kola, které má téma Nejkouzelnější foto, přijímáme fotografie do 30.7. a do druhého kola do 27.8. – zde zadání zní Nejkouzelnější prázdniny. Obrázky posílejte do redakce: trimeles@gmail.com a nezapomeňte na zajímavý název svého díla.

Dnes mě navštívila jistá novinářka z havraspárského kolejního časopisu Corvinus Declaratio, aby se mě vyptala právě na naši fotosoutěž. Zajímala se, proč jsme si v loňském ročníku vybrali právě téma Nejžlutější foto, a ne třeba Nejrůžovější. Nu a protože mě její nápad nadchnul a inspiroval, mohou soutěžící do 27.8. posílat také fotky s tímto prémiovým tématem, tedy Nejrůžovější foto! Tyto snímky budou hodnoceny zvlášť jako 3. kolo, ovšem časově zároveň s kolem druhým. Doufejme, že porotci si přes prázdniny pořádně odpočinou, takže pak zvládnou ohodnotit dvojnásobné množství snímků. U nejrůžovějších fotek se bude hodnotit růžovost, nápad a vtip, a samozřejmě i obvyklé fotografické kvality (ostrost, kompozice apod.)

Všechny obrázky si budete moci prohlédnout ve Žlutém Trimelovi od 31.7. (1. kolo) a od 28.8. (2.a 3. kolo).
Fotografie budou zveřejněny a hodnoceny bez jmen autorů, označené pouze číslem a názvem.

Všechny fotky z minulého ročníku najdete v případě zájmu v rubrice Letní fotosoutěž 2009 – Nejžlutější foto.

Kouzelnická mrňata, teenageři i kmeti, pochlubte se svým fotografickým umem a zapojte se do letošní soutěže!

Hlavní cenu pro absolutního vítěze přislíbil věnovat jako sponzorský dar
sám pan ředitel!

Žádné komentáře: