sobota 17. července 2010

Nováček sem a nováček tam na druhou

Nyní si pročítáte druhou část článku „Nováček sem a nováček tam“ a i v této části vám představíme 3 další nováčky, kteří se na naší školu dostali.


Serafína Loxová
Jmenuji se Serafína Loxová. Jsem původem Vietnamko-Česko-Ruska. Má matka se jmenuje Sisi Lisa (též Líza) Loxová a otec je Thomas Billy Lox. Můj otec je majitel jednoho malého obchůdku na Příčné ulici. Má obchod se zvířaty. Já samozřejmě nejsem zatím ničím vyjímečná, ale kdyby se něco stalo, dám vám určitě vědět! :-)



Justin Tj Hawk
Ahoj, jsem Justin Tj Hawk, je mi 11 let. Jsem velmi rád, že mne zde přijali. Moje rodina je celá z kouzelníků. Nejsem náladový, jsem vždy usměvavý :) a hodně přátelský. Chci být dobrý kouzelník.








Jane Karen Langley

Jmenuji se Jane Karen Langley. Pocházím z Londýna, narozeniny mám 2.7. Moje maminka Caroline pracuje u sv. Munga a tatínek Jack na ministerstvu. Základy kouzlení mám od našich a tak jsem plná nadšení šla sem, abych si vše zlepšila a zdokonalila. Ráda čtu, studuju a kouzlím. Jsem radši spíše šedá eminence v pozadí ;-)




1) Jaký byl tvůj první den na hradě, jaké byly tvé první pocity, či dojmy a jak jsi strávil/a tento den?

Serafína: Tento den mě uchvátil. Cítila jsem, že právě to jsem chtěla a že je to podle mého očekávání. Cítila jsem upřímnou radost a hřálo mě u srdíčka, když jsem se přihlašovala. Když mi přišel e-mail, skákala jsem radostí. Hned, jak jsem se přihlásila, jsem si začala kupovat školní potřeby. Pak jsem šmejdila po hradě a pak jsem se koukla na vaši webovou stránku ,,Žlutý Trimeles" a zjistila jsem, že máte právě soutěž. Rozluštila jsem osmisměrku a výsledek jsem poslala Vicky. Takto podobně jsem strávila den v Bradavicích.
Justin: Všichni mne uvítali, byl jsem první z nováčku kdo tu byl! Všichni byli moc milí a hodní, je to tady super, o hodně, zduraznuji hodně lepší než na HOCZ.org :)
Jane: Musím přiznat, že jsem nadšená!!! je to tu úplně úžasné!!! Vyhlašování OH - naprosto fenomenální. Přístup studentů ke mě jako nováčkovi - úžasný! Prostě jsem nadšená :-)

2) Jistě jsi už aspoň trošku prozkoumával/a hrad, co tě nejvíc zaujalo?


Serafína: Nejvíce mě zaujala dívčí umývárna. Napadlo mě, proč je Uršula taková bonzačka, když to tam píší. Nakreslila jsem ji pár srdíček a blbůstek na zeď a pak jsem prozkoumávala další oblasti.


Justin: Velká síň a Příčná ulice :) a samozřejmě taky holky :D
Jane: Asi Velká síň... víc jsem zatím nezkoumala... No a pochopitelně knihovna... tam budu skoro pořád :-)


3) Škola čar a kouzel je velké společenství lidí, jak jsi tak procházel/a hradem, potkal/a jsi někoho známého, s kým jsi se již setkal/a v minulosti? Popřípadě našel/a jsi zde nějaké své ztracené příbuzné?

Serafína: To zrovna ne, ale bylo by vzrušující, kdybych tu potkala své staré přátele.
Justin: Ano, Jaka Taylora Dannyse :)
Jane: Zatím jsem nikoho známého ani příbuzného nepotkala... možná časem...

4) Sice tu jsi teprve den, ale nedá mi to, se nezeptat, do jaké koleje bys chtěl/a?

Serafína: Já bych chtěla do Mrzimoru, protože jsem poznala jednu mou kamarádku a věřím, že tam budou stejně přátelští lidé, jako je ona. Nejprve jsem chtěla do Havraspáru, ale teď chci do Mrzimoru.
Justin: HAVLASPÁR je nej :)

Jane: No nejdřív jsem myslela, že mi to je asi jedno, ale čím dál tím víc zjišťuji, že bych chtěla do Havraspáru :-)

5)
Každý na této škole je svým způsobem vyjímečný, ale u některých jedinců to platí doslova. Máme tu vlkodlaka, kočkodlaka, upíry a podobně. Jsi i ty něčím vyjímečný/á, popřípadě máme se bát nějaké tvé skryté stránky?
J

Serafína: To zrovna ne, ale v normální škole jsem nehorázná šprtka, tak pozor šprtové, máte konkurenci do dalšího roku! :-D
Justin: Rozhodně ne, jsem milý myslím si :) a přátelský

Jane: Vyjímečná nejsem asi ničím... bohužel :-(

6) Teď takový menší výlet do budoucnosti. Jak si představuješ svůj život zde? Budeš školním Donchuanem, či Donchuankou, budeš se hnát za body, či budeš legenda famfrpálových zápasů a podobně?


Serafína: Zatím není moudré myslet na budoucnost. Pokud se mi naskytne příležitost stát se kapitánkou famrpálového družstva, neodmítnu. Pokud budu o něco požádána, neodmítnu. Nejprve vyzkouším všechny možné prostředky a teprve pak se rozhodnu.

Justin: Mno, já si to tady hodlám užít :D a láká mne famfrpál :D - ale i body :)
Jane: Já chci hlavně studovat nové dovednosti a prohlubovat stávající vědomosti a pochopitelně co nejvíce pomoci své koleji.

Všem nováčkům opět děkuju, že si na mě udělali čas a přeju jim do budoucna mnoho štěstí, jak v rámci naší školy, tak i v mudlovském světě.
Selena Enail Smithová

Žádné komentáře: