pondělí 15. března 2010

Naši reprezentanti v Sedmiboji: fandíme!!!

V sobotu 13. března vyřkl Pohár Sedmiboje svůj ortel - jeho rozhodnutím se reprezentanty Mrzimoru v Sedmiboji 2010 stali:

Teodorik Valdorius, student 2. ročníku, letos studuje 5 předmětů: Bílá magie (1.A), Bystrozorství - přípravný kurz (1.A), Hůlkověda (1.A), Létání na koštěti (2.A), Obrana proti černé magii (2.B). Teo je dobrý kamarád, který nezkazí žádnou legraci. Z jeho příspěvků do kolejního časopisu víme, že umí pěkně kreslit i čtivě psát. Nechybí mu odvaha a ctižádost, a tak si myslíme, že je pro Sedmiboj určitě ten správný reprezentant.

Selena Enail Smithová, studentka 7. ročníku, nositelka Jezevčího řádu, v minulém školním roce byla s 21 vystudovanými předměty na 4. místě TOP 10 školy a nejlepší v koleji v žebříčku bodování, letos studuje 7 předmětů: Artušovské legendy (2.A), Barvokouzlení (2.A), Kouzelnická angličtina pro začátečníky (1.A), Mudlovská antropologie (2.A), Mudlovské cestování - železnice (2.A), Taj lesa a jeho života (2.A), Žertovné zaříkávání (2.A). Selena je velice přátelská, nadaná, pracovitá a spolehlivá, i když spíše tichá a nenápadná – věříme, že právě v Sedmiboji dostane příležitost zazářit.

Paul Brewer, student 2. ročníku, momentálně na 10. místě TOP 10 školy a nejlepší v koleji v žebříčku bodování, letos studuje 7 předmětů: Barvokouzlení (1.A), Bylinkářství (2.A), Kouzelnická angličtina pro začátečníky (1.B), Létání na koštěti (2.A), Mudlovská antropologie (2.A), Mytologie (1.A), Péče o kouzelné tvory (2.A). Paul se účastnil trimelesí spisovatelské a ilustrátorské soutěže Tajemství dvojčat, mezi ilustrátory zvítězil a jako spisovatel získal 2. místo. Zapojil se i do Mezikolejní soutěže 2, kde rovněž prokázal kreslířské nadání – věříme, že právě to bude jeho silná stránka. Paul je trochu samorost, ale velký bojovník, v Sedmiboji by se jako výrazná individualita mohl prosadit.
V pondělí 15. března naši Sedmibojaři obdrželi slušivé sedmibojové dresy a také první úkol. V nově zbudované Síni Sedmiboje si zadání může přečíst úplně každý: každý z nich se musí vypravit do Zapovězeného lesa a získat tam žíni jednorožce. Budeme našim reprezentantům držet palce - můžeme jim to ukázat také na počítadle podpory v Síni Sedmiboje!


Hodně štěstí všem třem přeje Sophia Glis Glisová

5 komentářů:

Vicky řekl(a)...

+ Děsně se jí líbí naše reprezentace. :)) +

Anonymní řekl(a)...

naše reprezentace je nejvíc sexy, protože tam máme 2 kluky :-D

Selena E. S.

Anonymní řekl(a)...

Držím palce :-) Ali

nějaká Lunová řekl(a)...

Vám dám samorost! Ale fandím, všem třem :)

Anonymní řekl(a)...

Přeji všem hodně štěstí:) Všichni jste báječní:)

S potěšením Pal:)