pondělí 29. března 2010

Hodnocení 1. kola soutěže Fouskovy příhody

Celkem v anketě hlasovalo 27 čtenářů a rozhodli takto:

1. místo: f) Fouskův výlet - povídka - autor Smajlík Smoulík - 9 hlasů (33%) – získává 6 bodů do celkového žebříčku, 8 srpců a Jezevčí masku!
2. místo: e) Fousek - obrázek č.2
- autor Paul Brewer - 8 hlasů (29%) - získává 5 bodů do celkového žebříčku a 8 srpců
3. místo: a) Jak Fousek o fousky přišel – povídka - autor Chloe Phoenixová - 4 hlasy (14%) získává 4 body do celkového žebříčku a 8 srpců
4.-6. místo: b) Fouskovo překvapení - obrázek č.1 - autor Teodorik Valdorius - 2 hlasy (7%) - získává 3 body do celkového žebříčku a 5 srpců
4.-6. místo: c) Tyčinka - povídka - autor Teodorik Valdorius - 2 hlasy (7%) - získává 3 body do celkového žebříčku a 8 srpců
4.-6. místo: d) Básnička pro Fouska - autor Vicky Charmant - 2 hlasy (7%) - získává 3 body do celkového žebříčku a 5 srpců

Body za umístění do celkového žebříčku se udělují podle počtu zúčastněných příspěvků, tedy nyní jich bylo 6, a tak 1. místo dostává 6 bodů, 2. místo 5 bodů, 3. místo 4 body a na 4.-6. místě byla rovnost počtu hlasů, tak všichni tři mají po 3 bodech.
Jak vidíte, Teodorik Valdorius sice neobsadil medailové pozice, ale protože poslal 2 příspěvky (povídku i obrázek), tak v žebříčku je s 6 body na 1.-2. místě společně se Smajlíkem Smoulíkem!
Do budoucna (aby nedošlo k nějakým sporům) to tedy uděláme tak, že v jednom kole může každý poslat maximálně 2 příspěvky, ale nemohou to být např. dva obrázky nebo 2 povídky, nýbrž povídka + básnička, básnička + obrázek nebo povídka + obrázek.

Za otištění článku v Trimelovi všem náleží obvyklý honorář, tj. - jak už bylo minule řečeno - 8 srpců (resp. 5 srpců za příspěvek kratší než 5 palců); u básniček bude minimální rozsah 8 veršů, do 12 veršů dostanete 5 srpců, za delší básničku můžete dostat 8 srpců. Za obrázky 5-8 srpců podle kvality:)

Všechny příspěvky budou také uveřejněny na Fouskově webu, neboli v Chovatelském deníku Lucy Koralky.

Do 21. dubna posílejte do redakce Trimela příspěvky do 2. kola Fouskových příhod! Povídky, básničky, obrázky, může být i komiks nebo co vás ještě napadne!

Sophia Glis Glisová

1 komentář:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Tak oprava: Smajlík už jezevčí masku má, a tak mu pošleme Jezevčí čepičku. Maska tedy čeká na vítěze 2. kola:)