pondělí 30. listopadu 2009

Záhada nového účesu madam Angely! Jak se dostala do kadeřnictví?

Senzační objev přináší Adriana Bella Lee

Tak jsem tu byla takhle jednou ráno a chodby hradu byly liduprázdné. Měla jsem chuť být ve společnosti a tak jsem šla do Velké síně. Chvilku jsem tam pobyla, když v tom jsem uviděla něco, co mě donutilo se přinejmenším zamyslet.
Objevil se nápis
Jelikož madam Slytherin již delší dobu pobývá v jámě, což naznačuje i její jméno, tento nápis mě hodně překvapil, než jsem se však mohla začít radovat, že madam našla nějaký způsob, jak vylézt, tak se ozvaly z jámy jakési zvuky. Popošla jsme blíž a uslyšela hlasité zívání a protahování, což znamenalo, že madam je stále v jámě. Než jsem se stačila zeptat, předešla mě jiná mrzimorská studentka, která rovněž podezřívavě okukovala nápis.
„Jé madam, to ten kadeřník vlezl za vámi, to tedy můžete vylézt s ním?“ zeptala se s radostí očekávajíce odpověd.
Ale madam nás zklamala. Prohlásila, že se ostříhala sama. Načež jsme reagovaly tím, že se sama ostříhat nemohla, protože nápis jasně tvrdil, že madam navštívila kadeřnictví na Příčné. Madam kadeřnictví podle nápisů navštívila celkem dvakrát. Existuje snad způsob, jak se dostat z jámy a madam o něm ví? Je snad něco, co ji přesto nutí zůstávat uvnitř, něco, čeho se bojí?

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No tak to by mě taky zajímalo... Proč nevyleze? Co kdybysme utvořili nějaký detektivní tým a všechno to zjistily?
Wenai L.

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Podle mě se jí tam líbí. Má ode všech pokoj:)

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

A už tam byla zase. Nejspíš v noci, protože ta cedule je už zaprášená. Přitom ten účes ani není vidět, tak k čemu to?