pondělí 21. září 2009

Kolejní výprava za jiskrou z Ohnivce

Krb hoří, ale co tomu předcházelo? Že to nebylo úplně jednoduché, se dozvíte v nadcházejícím článku, který Vám jako účastnice výpravy přináší Vicky Charmant... :)










Jedním z problémů bylo sestavit skupinu, která pro jiskru půjde. Na svá něžná bedra si to vzala naše prefektka Alanise Olien Harlin. Brzy zjistila, jak je to nevděčný úkol...

Když totiž byla "sedmička" sestavena, pět minut před začátkem výpravy se zjistilo, že někteří jsou dokonce mimo hrad. Když už píšu článek o problémech, nesmím zapomenout i na problém, který jsem z nevědomosti způsobila já - snad se stane i ponaučením pro další, co půjdou poprvé do lesa -> takže, i když jste vybraní na výpravu, musíte zažádat o vstupenku přímo v lese - "Žádost o vstup". Nakonec se vše vyřešilo a do lesa se vyrazilo v této sestavě:

- Hermika Wilsonová
- Adriana Bella Lee
- Ellis dela VeGa
- Susy Wernerová
- Kathlin Rowson
- Amy Della McClair
- Vicky Charmant
a samozřejmě pan lesník - Veldrin Midgard. Naše spolužačka Amy bohužel hned na začátku ztratila lucernu, tudíž jsme pokračovali jen v sedmi.

Celá výprava probíhala poté hladce, Ohnivce jsme omráčili "kamennou střelou" - zde se vyznamenaly hlavně starší dívky jako Hermika a Kathlin, my nováčci, vlastně novačky, jsme spíše přihlížely. :) Až se stalo to, na co jsme všichni čekali:
"kamenná střela zasáhne ohnivce v letu do oka, pošle ho k zemi"

Pan Veldrin poté zkušeně odebral jiskru a svěřil ji Hermice, která ji se vší opatrností donesla až do hradu.
Na konci výpravy nás nechal pan Veldrin ještě posbírat nějaké bylinky, a poté nás zahnal už do hradu. Přece jen už nezbývalo moc do deváté hodiny večerní.
Po návratu z hradu bohužel některé z nás zjistily, že se jim nepřipočetl magík. Je to sice smůla, ale oproti kolejnímu problému, který je tímto vyřešen, je magík problémem minimálním. Dá se získat třeba na nějaké další kolejní výpravě... ;)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Stejně je to nefét, že magíka nemáme.

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

No je to divné, tak pokud máte nějaké důkazní materiály, že jste tam byli, zkuste to napsat panu řediteli, ne? Třeba vám toho magíka dá...

Anonymní řekl(a)...

A jak odpadl zbytek? :))
Je to celkem škoda, místo těch odpadlých mohl jít někdo, kdo by si užil celou výpravu...

Alanise

Vicky řekl(a)...

Oni tam všichni byli, ale nezapočetl se jim magík a ni nebyli napsáni ve výpravě... xD

Anonymní řekl(a)...

Ahááá :D Už mi to začalo být líto :( :D