pátek 18. září 2009

Informace o předmětech aneb ŽLUTÁ TŘÍDA!

Zápis do výuky už běží šestý den. Proto přináším pár informací o ještě volných předmětech a na konci článku se podíváme do jedné pěkné třídy... ;)

Už budeme čekat jen dva dny a dojde k úplnému uvolnění výuky! I když sedm předmětů, to už je opravdu docela dost, přesto věřím, že se určitě v Mrzimoru najde někdo, kdo tuto hranici překoná...
Otázkou ale zůstává, jaké předměty ještě zůstanou volné. Proto bych chtěla upozornit na třídy, kde jsou už úplně poslední místa. Dá se počítat s tím, že ta budou rozebrána ještě dnes.
Egyptologie - o historii Egypta učí madam dela Spacey, v její třídě jsou už jen 2 prázdné lavice!!
Fortunace - poslední 2 místa má ve své třídě i naše kolejní ředitelka, škoda, že nám je nemůže rezervovat... :)
Určitě najdete i další téměř plné třídy, ale u nich je ještě volná celá třída B. Pouze Egyptologie a Fortunace už hoří!!

Na závěr jsem vám, vážení čtenáři, slíbila kuriozitu. Máte ji mít! :) Našla jsem totiž jednu třídu, kde je většina třídy ze žluté koleje. Můžete sami vidět na přiložené fotografii. No není to hezké?
Mně se to hrozně líbí, protože v tomhle nám ostatní koleje nemohou konkurovat - alespoň jsem tedy žádnou takovou třídu nenašla. Podobně jsou na tom i třídy Lektvary 1.A a Obrana proti černé magii 1.B, tam je ale už o jednoho mrzimorského méně. ;)

Úplným závěrem přeji hodně štěstí do výuky a přidám ještě malou radu - berte si jen tolik předmětů, kolik opravdu stihnete, ať se nemusíte odhlašovat! ;) Vaše Vicky Charmant

Žádné komentáře: