čtvrtek 28. června 2012

Nedočkaví lososi před branami

Jak všichni víme, otevření červnové registrace bylo slíbeno na středu 27.6, tedy včerejší den. Už od ranních hodin se před branami scházeli nováčci (neboli, jak se říká, lososi) a netrpělivě vyhlíželi pana ředitele, který měl zahájit registraci. Někteří z těchto nedočkavců tam opravdu vydrželi až do večera, kdy byla registrace spuštěna. 




Mnozí již trochu znalí studenti a profesoři se je snažili trošku uklidnit, ale marně. Nováčci se nedali. Dokonce se našli i tací, co chtěli zpochybňovat svou lososí barvu! Snažili se ji zaměnit za štičí... pche, to určitě - ušklíbne se -


Když byla registrace ve večerních hodinách opravdu spuštěna, seděla jsem zrovna s Veou u Tří košťat. Obě jsme se musely zvednout a jít se podívat, jak to před hradem vypadá! Tedy povím vám, po dni čekání jsem očekávala větší nadšení... ale chápu, že všichni už byli unavení a vše, co jim stačilo, bylo, když pan ředitel na brány hradu vyčaroval nápis "REGISTRACE OTEVŘENA".



Nyní už nezbývá, než popřát všem těm nedočkavcům i ostatním hodně štěstí s vypracováváním eseje, jejíž téma zní "Co očekávám od studia na Hogwarts". 
Dairine von Cartage

Žádné komentáře: