neděle 22. ledna 2012

1. kolo Nováčkovské soutěže

Toto první kolo pro Vás připravila naše žlutá Charlotte von Emotion.

A je tu první kolo! Co v něm bude vaším úkolem? Je to docela jednoduché, ale zároveň i složité :) Jakmile budete moci vstoupit do hradu (21.1.), můžete se pustit do práce - tento úkol vám pomůže se zde zorientovat (totiž donutí vás k tomu tak trochu) a prověří, jak se vám to povedlo!

Aktualizováno 24.1. - Zdá se, že díky zásahu mistra Kulíka (děkujeme, Same!!!) by mělo již v Trimelovi  zase vše fungovat správně, proto opět můžete směle komentovat a snad to bude už bez problémů!
Vaše šéfredaktorka Sophia


Ukážu Vám zde deset fotek a Vaším úkolem bude mi k nim najít cestu. Prohledáte prostě hrad a všechny jeho zákoutí, všechny jeho odbočky (jako jsou Příčná ulice, Zakázaný les, kolejní a školní časopisy, a prostě vše, co najdete v pravém menu hradu) a napíšete mi, kde jste danou fotku našli.

Pochopili jste?

Kdybych například vyfotila mapku Prasinek, cestu k ní bych popsala takto: 25) Náš svět kouzel > Prasinky

Pokuste se být tak důkladní, aby váš popis dovedl i naprostého mudlu na to správné místo :)

Pokud by byly jakékoliv otázky, tak můj sovinec je Vám určitě k dispozici. Co objevená fotka, to jeden bod pro vaše konto. Takže pokud uhodnete, najdete všech deset fotek, tak to pro Vás znamená 10 bodů do celkového vyhodnocení soutěže.

A zde už je vašich deset soutěžních obrázků:

1.





 2.







3.





4.








5.






6.






7.








8.




9.







10.







Výsledky vašeho snažení mi (ve tvaru 1) cesta, 2) cesta, 3) cesta - vše na samostatný řádek, atd. ) posílejte do mého sovince (sovinec Samantha Ulvenová) do středy 25. 1. 2012 do 12 hodin! První kolo není o rychlosti, ale o správnosti, tak s ničím nespěchejte a vše si pořádně promyslete.

Hodně štěstí za celý Mrzimor přeje Samantha Ulvenová

1 komentář:

Sophia Glis Glisová řekl(a)...

Opět očekáváme vaše komentáře, máme radost, že již přišla spousta správných odpovědí. Bylo to pro vás těžké či příliš lehké? Pomohla vám tahle soutěž seznámit se s hradem? Zabloudili jste?